Цицки за златен медал

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_nt3wljMH1P1uqv0pzo1_500.jpg

не ми се свиѓаат,меки се,и немаат ветувачка иднина )))
ееее ама се природни, види десна и лева не се исти...ако сакаш силконска долина тоа е друго :) и од каде знаеш дека се меки? што сакаш камен да бидат? :neetaka:
што немаат ветувачка иднина остави ги не ги носи дома :toe:

мрсна е брату,ништо не праиме[DOUBLEPOST=1501182486][/DOUBLEPOST]
ееее ама се природни, види десна и лева не се исти...ако сакаш силконска долина тоа е друго :) и од каде знаеш дека се меки? што сакаш камен да бидат? :neetaka:
што немаат ветувачка иднина остави ги не ги носи дома :toe:
Па не камен,али коа ќе извади прслук,да не мрднат,а не да виснат надоле,да држат форма на топка, а не да виснат надоле ко кај другарка ти.))) 1483527201_russkaya-telka-v-chulkah-i-lifchike-delaet-minet_12.jpeg Не викам дека е лоша цицката,само јас сакам по друг тип на цициња ))))

Последно уредено:
мрсна е брату,ништо не праиме[DOUBLEPOST=1501182486][/DOUBLEPOST]
Па не камен,али коа ќе извади прслук,да не мрднат,а не да виснат надоле,да држат форма на топка, а не да виснат надоле ко кај другарка ти.))) Прегледај го приврзокот 174878 Не викам дека е лоша цицката,само јас сакам по друг тип на цициња ))))
...па тогаш која е поентата на носење прслук? и да не мрднат? това бубулици за златен медал? не иде ...јок ! :cool:

drunk-college-girls-flashing-boobies-public-beach-coeds-tits-flash-titties-Spring-Break-outdoors-topless-beaches-coed-small-naked-boobs-partying-nude-breasts.jpg

цицки кои не мрдаат ... :)

...па тогаш која е поентата на носење прслук? и да не мрднат? това бубулици за златен медал? не иде ...јок ! :cool:

drunk-college-girls-flashing-boobies-public-beach-coeds-tits-flash-titties-Spring-Break-outdoors-topless-beaches-coed-small-naked-boobs-partying-nude-breasts.jpg

цицки кои не мрдаат ... :)

па ја колку шо знам не сите носат прслул за да ги контролират цицките под маица,ти би требало боље да знаеш.Не реков јас бубулици,затоа ти прикачив фотографиија да видиш на што точно мислам.Али денес шо сум видел на басен цура,останав без ваздух. Висока плавуша околу 2 метра со екстремно дугачка нога ,и јака цицка.Страва )))Вистинска реткост!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom