Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ми се свиѓаат,меки се,и немаат ветувачка иднина )))![]()
моја најдобра другарка..а?
ееее ама се природни, види десна и лева не се исти...ако сакаш силконска долина тоа е другоне ми се свиѓаат,меки се,и немаат ветувачка иднина )))
мрсна е брату,ништо не праиме[DOUBLEPOST=1501182486][/DOUBLEPOST]
Па не камен,али коа ќе извади прслук,да не мрднат,а не да виснат надоле,да држат форма на топка, а не да виснат надоле ко кај другарка ти.)))ееее ама се природни, види десна и лева не се исти...ако сакаш силконска долина тоа е другои од каде знаеш дека се меки? што сакаш камен да бидат?
што немаат ветувачка иднина остави ги не ги носи дома![]()
...па тогаш која е поентата на носење прслук? и да не мрднат? това бубулици за златен медал? не иде ...јок !мрсна е брату,ништо не праиме[DOUBLEPOST=1501182486][/DOUBLEPOST]
Па не камен,али коа ќе извади прслук,да не мрднат,а не да виснат надоле,да држат форма на топка, а не да виснат надоле ко кај другарка ти.))) Прегледај го приврзокот 174878 Не викам дека е лоша цицката,само јас сакам по друг тип на цициња ))))
...па тогаш која е поентата на носење прслук? и да не мрднат? това бубулици за златен медал? не иде ...јок !
![]()
цицки кои не мрдаат ...![]()
Ovie se za oskar