Sungerot Bob
Живеј го животот
Ние сме мајстори за чваркиМала исправка - не се македонски, интернационален се. Ги има и во Германија и Австрија во иста форма како нашите, а и во САД (cracklings).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние сме мајстори за чваркиМала исправка - не се македонски, интернационален се. Ги има и во Германија и Австрија во иста форма како нашите, а и во САД (cracklings).

особено ако си на сардини деновивеЈа отворив темава и лиги ми потекоа.......... ги сакам премногу чварките, со што и да ги јадам вкусни ми се![]()
![]()

мислам дека сепак има разлика помеѓу сите набројани. случни се, али не исти. ние на еден начин, други на друг и то. сум го пробал германските, убави се, али не се исти ко нашите. .... субјективен сум, поубави се нашитеМала исправка - не се македонски, интернационален се. Ги има и во Германија и Австрија во иста форма како нашите, а и во САД (cracklings).

Нека! Ќе си јадам салатки.
оти?Нека! Ќе си јадам салатки.

Салата од марула, мајонез и чварки..... идеално јадењеАјде те молам да ми препорачаш некоја салатка за со чварките, имам еден лонец.![]()

знам, знамТоа беше само да ја боцнам анархо - вегетарјанката.![]()

мислам дека сепак има разлика помеѓу сите набројани. случни се, али не исти. ние на еден начин, други на друг и то. сум го пробал германските, убави се, али не се исти ко нашите. .... субјективен сум, поубави се нашите![]()

ти викам, порано многу ги јадев, али еднаш претерав и од тогаш ..... у уста не ги ставам.Германските имаат суптилна разлика што само зналац ќе ја познае (well done, кооперативо, well done), а австриските се идентични како нашите. Зависи ваљда и од чие производство се, исто како и кај нас што има лој и квалитетен чварак![]()

ти викам, порано многу ги јадев, али еднаш претерав и од тогаш ..... у уста не ги ставам.
него, признај дека нашите се поубаво од германските?![]()