A
AnFem
Гостин
Мажите се бесчувстителни,најчесто емоционални инвалиди кои сакаат по цел ден да се излежаваат на каучот и да гледаат фудбал пиејќи пиво.Зарем човек со чувство би сакал да го прави тоа?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мажите се бесчувстителни,најчесто емоционални инвалиди кои сакаат по цел ден да се излежаваат на каучот и да гледаат фудбал пиејќи пиво.Зарем човек со чувство би сакал да го прави тоа?
А каде би преферирала да гледаме фудбал и да пиеме пиво.Мажите се бесчувстителни,најчесто емоционални инвалиди кои сакаат по цел ден да се излежаваат на каучот и да гледаат фудбал пиејќи пиво.Зарем човек со чувство би сакал да го прави тоа?
Секој маж е почувствителен од жена, само што мажот не плаче. КРАЈ
Искрено не верувам дека ќе најдеш некаков доказ за дотичниов случај.Дека се чуствителни мажите се..Ама дека се почуствиителни од жените тоа не знам...
Може да ми дадеш факти за ова што го тврдиш?
Не е срамно и мажот да заплаче,тоа се искажување на чувства...Ако пролее солза за некоја жена не значи дека е пичка во душа.
Друга работа...Факт е дека постојат мажи кои се кретени,идиоти(*набројува уште епитети)и не и посветуваат доволно внимание на својата партнерка но и постојат мажи кои би дале се за да ја усрекат љубовта на својот живот.
Јас па мислев комплименти ни дава.Којзнае на каков олош си налетувала.
Јас па мислев комплименти ни дава.
Што има лошо во тоа да гледаш фудбал и да шиеш пиво![]()
Тој дел го прескокнав се трудам да го гледам само доброто во луѓетоНема ништо лошо понекогаш да гледаш фудбал и да пиеш пиво, али ако за тебе е комплимент дека си бесчувствителна свиња што не знае ништо друго освен фудбал и пиво, алал нека ти е.
Зависи што подразбираш под ништо друго.Нема ништо лошо понекогаш да гледаш фудбал и да пиеш пиво, али ако за тебе е комплимент дека си бесчувствителна свиња што не знае ништо друго освен фудбал и пиво, алал нека ти е.
Зависи што подразбираш под ништо друго.
Дај малце поопширно.
Мене некако саркастично ми звучеше.Нема што јас да расправам поопширно, прашај си ја девојката што ја цитиравме.
Ако е за тебе ова расправија тогаш нешто имаш тенок фитил и најверојатно не е до машките проблемот туку......Нема што јас да расправам поопширно, прашај си ја девојката што ја цитиравме.
Мене некако саркастично ми звучеше.
Или налетала на некој ептен заебан тип.
Сарказам мила,намененет да ги боцне сите детинести и дволични коментатори на темата.Јас ги обожавам мажите,не би можела толку да ги критикувам и да бидам искрена
Повеќе веројатно е дека на неа налетуваат.Мене некако саркастично ми звучеше.
Или налетала на некој ептен заебан тип.