Чудни појави низ светот!

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Добро сеа ? ме правите ненормален ? Само ја раскажав случата со клипот и прашав дали е можно да е вистина ? Не претерувајте друг пат. :nenene:

Ништо.Како и многу други и тој беше лажен клип.

luge nemojte da go remetite deteto za klipot deka i vas ke ve snimaat eden den!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Abe kako mozete da veruvate deka toa e zvuk od pekolot. Pa pekolot se naoga vo nekoja druga dimenzija isto kako i rajot. Ako e taka zosto nekoj astronaut koga ke odi vo vselenata ne mu zakacat nekoj mikrofon pa moze ke slusneme pesni od rajot. Pozdrav.

ednas pred 3-4-5 veka u indonezija mesecinata bila so zelena boja zaradi golema erupcija na vulkan!!!

Не набедувам никого дека е вистина, го раскажав тоа што го видов. И јас си помислив дека не е вистина, а можеби и стварно не е ... една работа, како може микрофонот таков да стане ? Го испитувале нешто хемичари или не ? :toe:

Брачко ја ќе ти кажам, сум читал научни студии за тој микрофон, испитуван е од многу научници со што на крај констатирале дека е од пеколот. Тој клипот што си го гледал е чиста вистина, имаше цела емисија на Discovery за тоа, незнам дали си ја фатил да ја гледаш.

И Јове_БТ дај молим ти се не го прајте детето наудрен.

Поздрав из Пекола. ;)

Да,да,ја имам јас гледано,останав пред телевизор со подзината уста,ептен беше језиво

Подзинат... абе.... пак порки ???

Море,знаеш кој е најразвиен орган кај машките после 12 саат навечер?
-Ушето ебаго,да не иде некој хахахаха
Така да немам време за друго:pos2::pos2:

Море,знаеш кој е најразвиен орган кај машките после 12 саат навечер?
-Ушето ебаго,да не иде некој хахахаха
Така да немам време за друго:pos2::pos2:
Јас па се мислев дека е микрофонот :nesum:

Ovde potpolno ja podrzuvam Infra! Ama bukvalno SE imate vo Biblijata dragi moi. Samo ne znam zosto e toa "ama koj da procita"??? Znaete sto? Procitajte i ne samo sto ke go najdete odgovorot za site zbidnuvanja vo denesniucata, tuku ke doznaete i za mnogu raboti koi ke se slucuvaat. Ako sakate, mozam da ve nasocam kade vo Biblijata da najdete objasnuvanje za site zbidnuvanja na denesnicata, pa moze i da podiskutirame na tie raboti!:)

Јас ја имам библијата, и сакам да најдам објаснување за сите биднувања на денешницата... може да ме насочиш?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom