Чудни појави низ светот!

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе уживајте, ќе се преселиме на марс...или некоја друга планета или небесно тело...ако можеме да изградиме реактор на месечината...зошто да не можеме да изградиме населба...

п.с. Русите, кинезите или јапонците работат на проект со слично име на „град на месечината“
упорен е со месечината значи
хелоууууу нема атмосфера,воздух,што ќе дишеме?
разлика во температура!!
не сме толку лесно прилагодливи.
ај ќе се повторуваме по 1000пати,сакаш?
ќе умреме сите,deal with that

абе какво умирање!

умирање нема да има. сега е време во кое изгледа дека земјата полека полека влегува во ледено доба. сега е периодот тоа да се случи, а се случува на секои 20 000 години мислам.
така да би требало да се залади.
ебаго, никој не знае со сигурност:nesum:

Svasta se slucuvaat na zemjava a ako ne ja zacuvame ozonskata dupka ke ja snema i site ke si receme caooooo

ова е стварно кикс. луѓе загадувајте ја природата пошо ако не ја зачуваме озонската допка ке ја снема па сите ке си речеме чаооооооо!!!!!!

ова е најголема глупост што ја иамм слушнато.се скинав од смеење додека го читав. овој незнае шо рекол излеа.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Абе јас некаде напишав дека животот на земјата ке згасне (мислам дека сите тоа го знаеме) само не се знае кога а и никој неможе да ни каже(освен мислам Библијата???)
Се што има почеток има и крај, така ке дојде и крајот на нашава планета
Затоа уживајте си во животот, поминувајте си го колку што можете подобро и не се замарајте многу зашто сите еден ден ке се најдеме 2 метра под земја...:toe:

Абе технички пошо ќе умреме сите наеднаш (ако се деси некоја катаклизмичка катастрофа) , нема да има време да се закопуваме ... така да јебеш га ...

Abe vo Biblijata jasno e napisano deka ke dojde do kataklizma pa posle toa ke dojde sudniot cas. Izgleda sudniot cas e na 21. 12. 2012. Ako dojde posle ke imame vecen zivot a ne smrt. I procitav nekade ne znam kade deka zemjata raste po pola milimetar dnevno, no nikoj ne moze da go zabelezi toa. Epa sega mislete mu ja ako ne bidne sega vo 2012 ke se sudrime so mesecinata za nekolku milioni godini.

Abe vo Biblijata jasno e napisano deka ke dojde do kataklizma pa posle toa ke dojde sudniot cas. Izgleda sudniot cas e na 21. 12. 2012. Ako dojde posle ke imame vecen zivot a ne smrt. I procitav nekade ne znam kade deka zemjata raste po pola milimetar dnevno, no nikoj ne moze da go zabelezi toa. Epa sega mislete mu ja ako ne bidne sega vo 2012 ke se sudrime so mesecinata za nekolku milioni godini.
But the moon shrinks for a millimeter all the time, child. Значи кога Земјата ќе биди толку голема за да се судрат, месечината нема да ја има. Свашта.

на темава за се пишува,дури и на кој спрат живее кирца,одвен за чудни појави низ светот
нема ништо чудно во земјотреси,секојдневна појава во јапонија бтњ,вулкански ерупции,цунами,торнада......земјата мора да се избалансира,многу сме и па не ретчи по природен пат...only the strongest survive...

nema vrska so strong survive only the lucky and the smart survive.....::nesum:

ne ne grska si.... only the rich people survive

Пред некој ден на YouTube гледав(незнам колку е вистина), некој научници од Русија сакале да откријат дали навистина постои пеколот... Копале длабоко во земјата, стотици и стотици метри, и ставиле внатре јак т.е. добро појачан микрофон. Звукот што се слушал од под земјата биле некакви поскотници, извици, исто како некој да го млатиш со камшик ... и кога се обиделе да го извадат микрофонот целиот бил стопен... ако прашувате за линк, немам ... ке се обидам да го става ...:nesvest:

Пред некој ден на YouTube гледав(незнам колку е вистина), некој научници од Русија сакале да откријат дали навистина постои пеколот... Копале длабоко во земјата, стотици и стотици метри, и ставиле внатре јак т.е. добро појачан микрофон. Звукот што се слушал од под земјата биле некакви поскотници, извици, исто како некој да го млатиш со камшик ... и кога се обиделе да го извадат микрофонот целиот бил стопен... ако прашувате за линк, немам ... ке се обидам да го става ...:nesvest:
Пеколот го барале на стотици и стотици метри со микрофон и го нашле... браво за нив а чисто за твое инфо најголемата т.е најдлабоката дупка е 40000 feets* и се наоѓа во Аљаска.

40000 Feet = 12192 Meters или 12 и нешто километри, a луѓето копале и не нашле никаков ПЕКОЛ или па можеби дека на Аљаска копале :pos:

Еее, баш ке ме натераш да го најдам пак клипот ... ке го постирам и ке ти пратам ПП. Едноставно кога ги слушнав звуците, ме штрокнав, дури и тогаш кога го извадиа микрофонот стопен ...

Абе другар, во право си!

И ете кажано е се во неколку реченици, коментар ипол!!!

Don't you know what this means??? If we can dig down to where we can hear them, we can dig down to where they are and save those poor souls!!! We can pick up the slack where Jesus dropped the ball. God or no God, I'm mounting a Siberian expedition to extricate the devils prisoners. And if anyone reading this dies and goes to hell before I get there, tell the devil I know where he is, I'm coming soon, and I'm bringing THE PAIN. Now everybody that's with me say "Oye!"
OMG!

...!!!!...
()0_o()

Еее, баш ке ме натераш да го најдам пак клипот ... ке го постирам и ке ти пратам ПП. Едноставно кога ги слушнав звуците, ме штрокнав, дури и тогаш кога го извадиа микрофонот стопен ...
Добро кој дел не го сфати од мојот пост?

Пекол не постои, и да постоел со копањава за нафта се преселиле на друго место :pos:

И ај стави го клипот баш да го видиме.

Хмм еве Јове ставил нешто... ептам гужва бе таму "долу" ....абе да не копале тие онака вкосо па да удриле на некое подземно метро?

Другар, како можеш да веруваш на такви глупости од Youtube?

Како прво и јас го имам слушнато клипот.
И јас можам да викнам неколкумина тука да ги натерам да пискаат, да се дерат, да се колат и после тоа да го средам во еден видеоклип да го прикачам на Youtube и да прилажувам некои вакви како тебе.

Не подлегнуј на такви глупости, стварно е бесмислено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom