Chromecast, иднината на Смарт ТВ?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
и што работа врши ова? клипче од јутуб да пуштам? корисност левел бесконечност
Нетфликс, Хулу, јутјуб, онлајн вести, буквално се шо гледаш на друго место за пари, тука го гледаш за 35 долари кои ги даваш еднаш, и за интернет кој посекако го имаш и користиш за нешто друго.

Јас го купив уредот вчера, и го тестирав на телевизорот. Од Јули 2014, има опција да се прави целосен стриминг на екранот од телефон/таблет/десктоп на телевизорот. Пробав со 1080п видео и не сецка воопшто (сецкањето ќе зависи од WiFi мрежата).

За цената за која се продава, дефинитивно вреди. Прилично сум задоволен.

Ако има некој прашања за Chromecast-от слободно нека пише.

Јас го купив уредот вчера, и го тестирав на телевизорот. Од Јули 2014, има опција да се прави целосен стриминг на екранот од телефон/таблет/десктоп на телевизорот. Пробав со 1080п видео и не сецка воопшто (сецкањето ќе зависи од WiFi мрежата).

За цената за која се продава, дефинитивно вреди. Прилично сум задоволен.

Ако има некој прашања за Chromecast-от слободно нека пише.

од каде го зема?

Кој сака да порача.. 50$ на ибеј со вклучена достава.. јас сеуште размислувам дали вреди да го купам со оглед на тоа што немам смарт телевизор туку обичен...
http://www.ebay.com/itm/Google-Chro..._Internet_Media_Streamers&hash=item4d18edaf4d

сега со пејпалов не е проблем повеќе...

Колку ја троши батеријата на уредот со кој се пристапува?

гледав може да се врзи со прокси/впн и ќе можеш да пристапиш до содржини што се достапни само за запад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom