Chris Rock

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
ооооо сите ги имам гледано, ама првиот е најзакон... хахахахх или оној за полицијата хахахахах
обожаам го ахахахаха

Иако се стари 15 години Крис Рок ми е омилен стенд ап комедиант xD

Го мрзнам нигеров ич не ми е смешен,,,побарајте на нет Pablo Francisco .... дечкото е крај...

Пфф, Пабло е скиллед али нема врска од комедијант -.-
Ко да знам сеа труба да свирам, и да излезам да свирам и да се смеат луѓе..
Каква смисла за хумор треба да имаш за да имитираш некого? - Никаква.

Иако момаков знае да насмее, особено коа го глуми шварце нигер.. Крис Рок > Пабло Франциско

:pos:

На локалниот веб имаше еден негов настап. Го симнав. Едно саат ипол траеше.
Сум се смеел ко луд in the middle of the night.

Respect do Chris Rock.

хаххахахахах ОВОЈ chris rock e многу добар...овој пабло ич не ме изнасмеа...
а шо мислите за овој...

ЅВЕР Е...глејте ги и другите

^ До членот над мене. Аман бе зашто копираше цел пост од 10 клипови кога цела тема е за него, мислам дека ке сватиме дека мислиш на него.

Он - Крис Рок има интелегентен хумор на често политички и расистички. Пабло Франциско е физички комедијант и единствено перформансот му е добар. Хуморот е тапа. Затоа Кики Каменчо е боље.

Опасен расист, ко и сите црњи комичари, али интересен е и е еден од подобрите. Последното негово stand up издание е феноменално, може да го најдете на нет како "Kill the messenger".

Опасен расист, ко и сите црњи комичари, али интересен е и е еден од подобрите. Последното негово stand up издание е феноменално, може да го најдете на нет како "Kill the messenger".
демек само црните комичари се расисти??
глеј ги сите десет дела...по расистички растроен тип на стенд ап комеди сцената амин :)

Ѕвер е Крис Рок, најдобар комедимен, ги гледам сите негови филмови.

А кога сме веќе кај Robin Williams добар е типот само некако многу ми е несмасен на сцена.Chris Rock е прибран (не дека има некоја важност тоа ама поубаво ми е кога гледам некој смирен и среден човек отколку некој кој се поти цело време и мавта со рацете-знам тешко е да се збори непрекинато саат и пол,тешко е да се насмее толку народ ама кога веќе се прави тоа барем нека биде со стил ).

Не знам, добар е типот ама Alan Davies ми е мене лично омилен.

Еве уште еден, Mitch Fatel (знам дека е за Chris Rock темава али јбга)

Edit: Robin Williams не чини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom