Човеков се нема избањато 60 години

• Креатор на темата Креатор на темата CrookedYoung93
  • Време на започнување Време на започнување

CrookedYoung93

<3 Echte Liebe <3
Член од
27 април 2013
Мислења
295
Поени од реакции
198
80-годишниот Иранец, Аму Хаџи изгледа како да излегол од некоја научнофантастична приказна.
Тој се нема воопшто измиено, ни искапено во последните 60 години.

Хаџи живее во југозападен Иран и негова единствена страст е пушењето на луле.

http://www.youtube.com/watch?v=UadNwhTy9d0

Не ме чуди тоа од човек шо пуши животински гомна.

Тутунот нема врска,овие што ги купуваме ние се животински гомна,инаку имав прадедо кој живееше 87 години и тоа не умре од срце или нешто друго,него од што да држел цигарата цело време на уста рак на уста фатил,квалитет тутун уште постои,него овиа шо ги зиаме се срање.

80-годишниот Иранец, Аму Хаџи изгледа како да излегол од некоја научнофантастична приказна.
Тој се нема воопшто измиено, ни искапено во последните 60 години.

Хаџи живее во југозападен Иран и негова единствена страст е пушењето на луле.

http://www.youtube.com/watch?v=UadNwhTy9d0

Можеш да замислиш колку пари има заштедено за сапуни и шампони :)

Темава.
pointless_by_tomska-d3e9upp.png

ova ti e dosta pameten poteg za zastita od vremenskite uslovi posebno sonce...bratot e stanat imun na sve

Мене ова ми личи некако премногу лажно....., можеби човекот го нашминкале, го средиле само за да извадат (и пази тоа) слики за видео на Јутуб........, башка 60 години да не се избањал до сега, ќе му се познаваа преку сликиве рани или слични оштетувања.

:cautious:

Мене ова ми личи некако премногу лажно....., можеби човекот го нашминкале, го средиле само за да извадат (и пази тоа) слики за видео на Јутуб........, башка 60 години да не се избањал до сега, ќе му се познаваа преку сликиве рани или слични оштетувања.

:cautious:

Ќе се познаваат траги од шуги и вошки ако стварно се нема измиено толку време :)

Ќе се познаваат траги од шуги и вошки ако стварно се нема измиено толку време :)
А на сликава колку што јас гледам човеков личи ко со мелен јаглен да го измачкале, а не ко да се нема измиено 60 години.......:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom