Човечката страна на Лорди

• Креатор на темата Креатор на темата noodle ®
  • Време на започнување Време на започнување
тресна нешо и жива остана..

Можат сите да им се фатат, баш ми е ќејф што победија на таа посрана одвратна манифестација! :bip:

Песната некако не ми одговараше со стајлингот, замислете да испееја нешто во стилот на Рамштајн.

Мене фаворит ми беше Русија и реално имаја најдобра песна ама Финска на друга финта ги фате.

Abe dali bile loshi ili ne..Kako izgledaat ne e bitno!!
Bitno e kakva im e pesnata, muzikata.A Spored mene pesnata beshe bezveze... Sranje!!

SchooL Sucx напиша:
Abe dali bile loshi ili ne..Kako izgledaat ne e bitno!!
Bitno e kakva im e pesnata, muzikata.A Spored mene pesnata beshe bezveze... Sranje!!

да да у право си.... требаше да пеат турбо фолк.... подобро ќе беше ја мислам...

според мене баш се супер и со и без маските...
иако со маските малку ми личеа како за на Струмичкиот карневал,ама важно си победија...
а песната--no comment!! добар hard-rock!
мене ми се допаѓаат

Pa ne izgledale loso. Ja mislev kujznae kakvi se. A zaso zenskava na slikava ja nema? bas bi sakala i ne a da ja vidam.

Mene mi se grozni i so i bez maski, a i pesnata im e za nikade abe golema sramota sto pobedija na evrovizijata

Следната година ја праќаме Благица Павловска

abe mene mn mi bea fejkeri.ako vishe sfirat toa nesho hard rock ova ona sho se staile u film,toash ne se za na evrovizia...fejk se epten...

лорди не се собраа само за евровизија, тие си свират неколку години претходно

znam deka se lordi odamna. ali ne treahse da se pojavat uopshte na evrovizia...ne e takfa manifestacia..i+ spored mene so ova sho se pojavia na evrovizia unishtia toa sho imaa porano...:star:

си добија пари популарност и награда.. незнам шо толку уништија :kez:

Ма ја уништија евровизија, цела манифестација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom