Човечката страна на Лорди

• Креатор на темата Креатор на темата noodle ®
  • Време на започнување Време на започнување
И овие да не не се Lordi? :-)
Можеби било грешка тоа (најверојатно, затоа што имаше и update на страната на изворот кој го вели истото), но ова се дефинитивно они.
LORDI%20without%20mask.jpg

Кога сме кај Тапши тапши танана, знаеш како металец успива бебе?

Тапши тапши танана нанана нанана (со мелодијата од Raining Blood на Slayer [Ќе сфатат металците ова])

абе овој лорди без маската личел на мене!!!

noodle напиша:
Дечкото е бомбона:wub:

Да е некој грд да разберам да се крие под маски ама овој...

Све е ради реклама.:mist:

Vikas deckoto e ubav,ne mi se veruva ej,do kaj stignavme vakvi grdcovci da sakate,pa mislam...aj bolje da ne zboram deka ke mi mrcite posle...

Turpis напиша:
Колку само не се ова Lordi.

Children Of Bodom се ова. Тој десно (на вашата слика, на мојата доле е у среде) е уствари Аlexi "Wildchild" Laiho. Чудно "металциве" овде не го познаа иако CoB се еден од најпознатите метал бендови. Џабе ширите лажни информации по интернет, и на насловна ги објавувате...

Еве ја оргинал сликата.

ernacob.jpg

Од денес почнувам да ги слушам children of bodom... :kajg:

Bez razlika dali se oni ili ne maskite bea samo za atrakcija i marketinski trik koj im uspea.

Tipicen marketinski trik! =D I momcite od Slipknot izgledaat vaka slicno pa nikoj nisto ne prerekol. Mene iskreno (iako ne sum roker) mi se dopadna pesnickata, i Fincite bea moi favorite. So da kazam "Fini" Finci :icon_lol:

Turpis напиша:
Колку само не се ова Lordi.

Children Of Bodom се ова. Тој десно (на вашата слика, на мојата доле е у среде) е уствари Аlexi "Wildchild" Laiho. Чудно "металциве" овде не го познаа иако CoB се еден од најпознатите метал бендови. Џабе ширите лажни информации по интернет, и на насловна ги објавувате...

Еве ја оргинал сликата.

ernacob.jpg

Да бе и мене ми заличе на Alexi Laiho....ама ова е стара слика од бодом...

А кај е сликата од женската ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom