draganask
те сакам СОНЦЕ
- Член од
- 4 декември 2007
- Мислења
- 401
- Поени од реакции
- 24
Не наидов на ваква тема па мислам дека е интересно да се продискутира на оваа тема. Имате ли ритуал на купување на одредени списанија или дневни весници? Сега повеќето дневни весници може да ги листаме на интернет, но сепак дел од нас имаат навика за купување на истите. Списанија има еден куп, претежно за мода и убавина, но и за уредување на домот, за политика, трач муабети и што се не.
Јас лично дневни весници не купувам, ептен ако треба да видам некој конкурс и слично, од месечните купувам Убавина&Здравје и Unique, интересно ми е да пролистам низ нив по некоја статија на која е посветено списанието тој месец, предлози за модни детали и некои ситници, воглавно ги читам од почеток до крај. Единствено не ме привлекуваат трач магазините од типот на Свет, Крема и слични... Предложете и некои добри списанија што вреди да се купуваат. :smir:
Јас лично дневни весници не купувам, ептен ако треба да видам некој конкурс и слично, од месечните купувам Убавина&Здравје и Unique, интересно ми е да пролистам низ нив по некоја статија на која е посветено списанието тој месец, предлози за модни детали и некои ситници, воглавно ги читам од почеток до крај. Единствено не ме привлекуваат трач магазините од типот на Свет, Крема и слични... Предложете и некои добри списанија што вреди да се купуваат. :smir: