Читач на мисли

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
имав дома таква програмичка... како игра направена.. . на мак верзија.. боорииинг :icon_lol: (пошо ја знам де )

Сакате верувајте, сакате не..ама ништо не ми погоди.

Шо ебе ова,....не ми погоди ништо

Не можи да не ви погоди оти е на праено вие да го чекате то шо тој планира да ви го напиши. Прочитајте ги правилата сигурно нешто не сте сфатиле.

Нема финта, него програмов е видовит и е доказ дека кај и да е со нас ќе завладеат комјутерите, киборзите, и другите ствари од Терминатор 1., 2. а и 3.Али ни Шварци нема да не спаси овојпат пошо е стар, без мускули и зафатен со гувернерство на Кaлифорнија. Затоа, run for your life.Just run! Lola, Forest, everybody.Run damn it!!:ija: :icon_lol::icon_lol:

Нема финта, него програмов е видовит и е доказ дека кај и да е со нас ќе завладеат комјутерите, киборзите, и другите ствари од Терминатор 1., 2. а и 3.Али ни Шварци нема да не спаси овојпат пошо е стар, без мускули и зафатен со гувернерство на Кaлифорнија. Затоа, run for your life.Just run! Lola, Forest, everybody.Run damn it!!:ija: :icon_lol::icon_lol:

Chill out sister... no need to be worried. Now we have Santa`s little helper. For those who dont know, that`s the Simpsons Dog. He`s gonna save the world.
Он и Чак Норис афкорс.
Forest, ur not dumb... just be cool. Lola, sit ur ass down. Шварци, Буш, Трифун... на липосукција, светот е безбеден. :helou:

Еве ви го истото програмче само во друго пакување. Е сеа, се наоѓа на друг сајт, ама мислам дека нема да ми замерите што давам линк. Лејдис и Џентлмен братучедот на нашиот Mindreader.

Сум сретнал полно вакви. Се е математика и логика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom