Чипс

• Креатор на темата Креатор на темата Galactikos
  • Време на започнување Време на започнување
znaete li kako nastanal cipsot? Toj Cips bil nekoj tip sto imal kafana, i nekoj mu naracal przeni kompircinja. No posle se pozalil deka se mnogu debelo iseceni i pobaral da mu isprzi pak.Ovoj Cips gi iseckal tolku sitno i mu gi dal przeni i na ovoj tolku mnogu mu se dopadnale sto odtogas Cips go patentiral toj proizvod i napravil golem biznis od toa.

Ај малку назад да ве вратам, незнам кој колку ги начекал тие чипсови, јас кога бев во основно тогаш тие беа закон и сеуште неможам да најдам таков чипс со таков вкус како/
Џурасик Парк
Череза
Нинџа Желки (овој беже со вкус на пица)
Читоз
Томби
и уште некој може сум го заборавила е тоа ми беа ептен у бави и се утепував од јадење секој ден, а од денешниве ги сакам Доритос , зелениот и тој љутиот шо е чили, рафлс солен и скара, чипсич пица, чипси пиперка, пица, и тие малите стапчиња со вкус на патлиџан...мхмхмхмхмх

Читос, Череза, Томби! Шинди витаминли! :)
Не се сеќавам на вкусовите многу, битно рекламата ја памтам. :) И имаше еден Панчо, највкусен беше тој, нешто као Доритосов денешен...

Чипси стикс со вкус на кечап мммммм

корект k4jz3r. топ занимација за на одмор за само 20 денари :) хихихи добра реклама.
иначе ми се свиѓа и чипси со вкус на ѕаѕики :)
абе ко ќе видиш скоро да нема чипс шо не ми се свиѓа :)

Rufles, сини. Леле заразен сум од нив. Ме нервира што многу мало пакување се, па и за 40 ден. малце е бе :), ама сепак што се убави убави се мх мх

Зависен сум од чипс и тоа многу..
Chipsy ребрест, Doritos тој зелениот, i Rufles плаво.. најдобри ми се.

Има еден плав со лук и павлака.Омилен ми е

Мојот омилен... Уствари сите видови ми се омилени, ама овој најмногу. Ама не го јадам пред да излегувам некаде зашто ... зашто... знаеш зашто! Малку здивот потоа на лукот:pipi:.

Многу сакам чипс :vozbud: омилен ми е со кечап (домат), скара и лук... њам њам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom