Четири сезони...

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе толку го фалите, исто помфрит ќе ви става во сендвичите.

Џабе толку го фалите, исто помфит ќе ви става во сендвичите.

Мислиш помфРит ? :)

Пуштете а1 сеа го има. :)

ЕДИТ: Сеа заврши, добра му беше оваа емисија, само на крај се здрк овај се збуни. :)

ма цела кујна ја кашка плус ниеден рецепт не му искача онака на око да е убаво мене лично ми е катастрофа

Многу е досаден водителот.:pos2:
Цело време си користи некои изрази Охохоооооо,уф уф уф.
А кога запее.........:pos2::pos2:

Се труди..И кога имам време го гледам..

Стварно е интересен и ги прави рецептите во живо... Па и му се дешава да утне нешто, како и на сите кој што ке почнат да прават. И да, подобар, поинтересен и позабавен е од оние храна и вино емисиите кои се изведуваат роботски по алгоритам и секогаш резултатот е точен и прецизен.

Абе кај му е на тој ресторанот?
Многу интересно човече ми се гледа, добар е. Само знае некад да забега со авокада и сл што ги нема кај нас..упс ги има 200 денари по авокадо во веро..

Go imam nekolku pati gledano. Mene licno mi e malku dosaden, pogotovo koa ke rece: mnogu si ja sakam devojka mi, pozdrav do devojka mi

Лелее типчево е ѕверче..кога почнува на А1 одма си се местам пред ТВ и со татко ми гледаме и се прскаме од смеење..многу изгубено типче е мајке ми али топ јадења прави :)

Можеби типов знае да готви, ама не е за во емисија - дефинитивно.

Абе кај му е на тој ресторанот?
Многу интересно човече ми се гледа, добар е. Само знае некад да забега со авокада и сл што ги нема кај нас..упс ги има 200 денари по авокадо во веро..
Ресторанчето му е кај Симпо, во Црниче (: Ко ќе застанеш кај Симпо, во зградата карши на ќош! (:

Инаку го неам гледано, али капри сендвичот ми е израснат во стомак -.-

Ни го глеам редовно ни нишо, ко ќе го забележам приметвам дека шо и да прајт најслабо му ојт со слатките, со тортите и таквите работи ги кашкат ги пустит. Сепак се трудит доста а на крај краева никој не е совршен. Нишо не му фалит бе и интересен е.:smir:

Секако дека не е како да го наречам, естетичен готвач... се така нафрлано набафтана праи, колку е вкусно неможам да знам... млад е, има уште доста да учи.
Можеби е најпознат бидејќи е најизкомерцијализиран и од друга страна личен готвач на прајминистерот ни наш.
Уште многу има да учи, не дека е лош но емисии заслужуваат други ѕверки од готвачи со работно искуство по светски најреномирани ресторани/хотели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom