Честит Илинден!

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум јас тој од Бока Которска :pos:...
И да имам дома документи дојди види. :D Слободно со мене ќе појдеме матично, ако може и пописот ќе ти најдам како сум се изјаснил.
Трето живеам во оваа држава ја почитувам, ама таа изгледа не ме почитува. Па затоа како што сум рекол на другите и на мене си викам, границите се отворени работам на тоа за да си заминам.
И има некој од форумов, имаат видено и моја лична карта за да се уверат. :)
Ја како што знам, празников не е на владата.
Честит Илинден на сите. Сме се арчеле и уште се арчиме за оваа земја.

Трето живеам во оваа држава ја почитувам, ама таа изгледа не ме почитува. Па затоа како што сум рекол на другите и на мене си викам, границите се отворени работам на тоа за да си заминам.
A чекај што си ти по националност ?

А... не не, вакви финти никако! Денешниот празник е празник на сите граѓани на Македонија, не само на Македонците.

Меѓу 66те народни херои од Македонија (од кои 44 загинале во војната за ослободување), се:
Овадија Естреја, Манчу Матак, Каба Лимани, Ибе Паликуќа, Елпида Караманди, Бајрам Шабани... и не знам какво потекло имала Вера Јоциќ.
site balisti i spiuni vmetnati vo partizanskite redovi go zaboravi i Dzemo balistot da go spomness..

A што му се запнавте, човекот фино лепо ви честита државен празник,а вие како да ви окара.
Можеше и да не ви честита воопшто.
Ете од мене благодарам за честитките и да ми си здрав и жив
Hip.Hop_MKD

A што му се запнавте, човекот фино лепо ви честита државен празник,а вие како да ви окара.
Можеше и да не ви честита воопшто.
Ете од мене благодарам за честитките и да ми си здрав и жив
Hip.Hop_MKD
Нема за што уживај, само малце претерав и јас што настапив така. Нека ни е за многу години на сите Македонци, Срби,Црногорци, Турци, Албанци, Роми, Бошњаци итн... Да живее Македонија и Македонската држава!

site balisti i spiuni vmetnati vo partizanskite redovi go zaboravi i Dzemo balistot da go spomness..
Еј... стварно? Овадија Естреја е Еврејка, Манчу Матак е Влав (знаеш, како Питу Гули), Елпида Караманди е исто Влаинка од леринско... Ибе ја започнува партизанската активност на 14 годишна возраст, на 17 во кичевско е ранета во борба против балистите и умира по неколку дена. За Шабани и Лимани не можам да кажам ништо, ќе оставам ти да ни раскажеш за нивната балистичко-шпиунска дејност.

Sekoj si gi znae svoite koreni i nacionalni custva , taka da ne se palete mnogu covekot si se custvuva taka i tuka zivee i ne ja potcenuva Makedonija za razlika od drugite braka koi dojdoa od sekade i sakat da ja pparcaat i delat ....
Ни сум сакал да се дели, ни да се распадне. А најмалку што сум направил некогаш е да ја потценам... Сум ја чуствувал како своја, затоа што на крај крајева тука живеам. И онака не ми чуе за другите, не сум таму моментално. Кога ќе бидам таму ќе се секирам и за нив, ама пак не би можел да плукам на ова. :D

Честит и вековит Илинден македонски народе

За многу години празникот Македонци каде и да сте,да не заборавиме за кого,за што загинаа Илинденците !!
Вечна Македонија !

Честит Илинден Македонци, каде и да сте!

e37361614ba5574udt4fbvsjc.jpg

Честит Илинден!

Гледам дека се се одвива во духот на славењето и веќе е започнато броењето крвни зрнца кој колку е Македонец... Машала!

И нели сте на јагне некаде?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom