Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Неможе да го имаш за екипа чии фанови цело време пишуваат и коментираат негативно и крајно нереално за твојата екипа..
Koj коментира нереално? Јас мислам оти бар за овој меч вие сте тие што коментирате нереално. Јас си бев со став дека и со нерешено ќе се задоволам. Ама после мислењата дека ќе сте не акнале од земја, дека сте биле далеку појаки....и сл. Нерешеното ќе ми е само утеха, оти нема пораз. А само со победа ќе се задоволам.

Кое нереално, и ние си знаеме дека си имаме проблеми со одбраната. Да не претеруваме или па се силиме за тоа што викаме дека офанзивата ни е силна страна случајно? Реално така е, Руни и Перси сега за сега одлично ги демантираат експертите што велеа дека ќе се новите Торес и Дрогба, одлично соработуваат, е сеа дали ќе се на ниво утре тоа е друга работа.

коментира нереално? Јас мислам оти бар за овој меч вие сте тие што коментирате нереално. Ј

Прво ти почна со коментарот дека не требало да бидеме толку самоуверени од сезонава и дека лани не немало се додека не сме освоиле ЛШ (тука употреби еден збор за навивачите на Челзи).Зошто да не бидат (одредени членови коментираа во фк Челзи за што немаш право да им замериш затоа и служи фанн клуб) самоуверени после победи на гости со Арсенал и Тотенхем и постигнати 6 голови на тие натпревари.
После се јави еден интелектуалец со коментар како да стадионот на Челзи имал едвај 20 000 капацитет,камерата не му била ок,големината на теренот исто.Таков впечаток добив после овој коментар како да опишуваше стадион од општинска лига..
Истиот член го опиша стадионот истотака реално,со еден збор..
Се јави член кој коментираше за автобус тактиката на Челзи,а сезонава екипата ни е можеби една од најнапаѓачките во ПЛ,големо браво за него и тука се гледа колку сте реални.
И на крајот се јави член кој рече дека ни одржале лекција во Москва 2008,а натпреварот беше далеку од тоа,Челзи немаше среќа тогаш и заслужи победа,но судијата одлучи дека за допир со рака се дава директен црвен..

На Вембли е најсрање поставена камерата, just saying...

Хаха ајде, Челзи немал среќа сега во Москва, а побугарски гол од тој што го дадоа амин, ако Тери се лизна од дождот и ВДС се лизна за голот на Лампард, а тоа што Дрогба тогаш не умееше да се воздржи да мава шамари не е наша кривица, тоа ако не е нефер понашање и не е за црвен не знам што е, само не знам зашто си отворате стари рани.

Сигурно си мислите овој од вчера гледа фудбал па ке ме убедувате за црвениот на Дрогба..
На истиот натпревар имаше неколку слични ситуации (провокации меѓу играчите) за кои можеше да се покаже исто.
Не вака двојни стандарди ,за едни едно за други директен црвен. Требаше тогаш и на Тевез да му покаже директен црвен за слична реакција.
И, ке повторам Челзи немаше среќа,имаа 2 удари во пречката на голот (Дрогба и Лампард) и секој кој е реален ке признае..

Ми се гади од темата. Ми се гади. Што отварате теми кога незнаете да дискутирате?
Ова се е само он топик не е. За се се има зборувано само за мечот не. Еве и прес конференциите беа, никој ништо за нив не рече, ништо нема за утакмицата, само напатени дечиња како муви без глави пишат што ќе им текне, да се препукуваат само. Не отварајте теми ако е така. Ебатте.

Сигурно си мислите овој од вчера гледа фудбал па ке ме убедувате за црвениот на Дрогба..
На истиот натпревар имаше неколку слични ситуации (провокации меѓу играчите) за кои можеше да се покаже исто.
Не вака двојни стандарди ,за едни едно за други директен црвен. Требаше тогаш и на Тевез да му покаже директен црвен за слична реакција.
За провокации не се даваат картони. За одговори на провокации се даваат. Според вас сеа испаѓа и Санчез требаше црвен против Барса зошто го провоцирал Тери па овој го удри од позади. Таа вечер не видов некој играч на Манчестер да влепи шамар на некого, наспроти Тери кој етего плукна Тевез подмукло.па ете не доби казна.
Има(в)те играчи со тенок фитиљ, тоа е проблемот, провокациите и дофрлањата се присутни на секој терен.

Ми се гади од темата. Ми се гади. Што отварате теми кога незнаете да дискутирате?
Ова се е само он топик не е. За се се има зборувано само за мечот не. Еве и прес конференциите беа, никој ништо за нив не рече, ништо нема за утакмицата, само напатени дечиња како муви без глави пишат што ќе им текне, да се препукуваат само. Не отварајте теми ако е така. Ебатте.
Среќа што после твојот пост целата дискусија стана подобра и го смени правецот :cuc::cuc:

онтопик-Натпреварот е печен за Х.

Среќа што после твојот пост целата дискусија стана подобра и го смени правецот :cuc::cuc:

онтопик-Натпреварот е печен за Х.
Последна моја реплика другар, ветувам.

Аман беееее, треба да ви пише човек една реченица за која ќе дискутирате, секое оф топик мислење да се брише, па после еден саат да ви се даде друга реченица за да знаете што да пишувате.
Без разлика кој игра, зошто игра дискусиите за ПЛ секогаш се сведуваат на едно исто. Едните од една страна ќе си вртат муабети, другите од другата и така без прекин.

Кажете што мислите дека ќе биде пресудно на натпреварот. Доколку Јунајтед не успее да ги контролира Мата и Хазард цели 90 минути, нема добро да пројдат. :)

И, ке повторам Челзи немаше среќа,имаа 2 удари во пречката на голот (Дрогба и Лампард) и секој кој е реален ке признае..

Што да правиме, Јунајтед е тоа, има врски кај судиите и во ЛШ/sarcasm!

553926_499937350046486_88154893_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom