ЧДА, Еми Грнева - Фраерка - помлада верзија на Гулабица :)

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Не можам да престанам да ја слушам и глеам песнава од што е..... фраерска...

why... why....why.....

Далеку е оваа од гулбица детенце е...

Што и да направам тој не ме ни погледнува, детенце оди погледај ја ти топката на улица а не мода, шминка и дечковци :facepalm:

Дете е бе, Магде нели ти е жал :)

Патем ова треба да е детска песничка?

Замислете да имавме интернет кога имаше Супер Ѕвезда...ќе имаше милион вакви теми :)

Дете е бе, Магде нели ти е жал :)

Патем ова треба да е детска песничка?
Nope!
Не учествувала во целиов процес сама, имала некој вид на поддршка од некој. Требало да и кажат дека звучи ретадрирано и да не и дозволат да пее ретардирани песни.

Добро бе луѓе, гледате дека е дете, а дете како дете си ствара свои замисли и фантазии :)
Текстот сигурно она не го пишувала, а за спотот и дозволиле нејзините, а и помогнале при изборот на текстот.

Ама како и да е, зар личи на едно мало дете да му се вика дека е ку*ва, дека Госпот треба да фрли цигла и уште триста глупости.... ако толку не ви се свиѓа или стиснете дислајк или во коментар пишете не ми се свиѓа, ама навредни зборови на дете!

Добро бе луѓе, гледате дека е дете, а дете како дете си ствара свои замисли и фантазии :)
Текстот сигурно она не го пишувала, а за спотот и дозволиле нејзините, а и помогнале при изборот на текстот.

Ама како и да е, зар ни личи на едно мало дете да му се вика дека е ку*ва, дека Госпот треба да фрли цигла и уште триста глупости.... ако толку не ви се свиѓа или стиснете дислајк или во коментар пишете не ми се свиѓа, ама навредни зборови на дете!

Јас никаде не прочитав такво нешто во темава...

Првиот спот боље беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom