ЧДА Детална програма за прославата

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување
Кој епик феил пост,тоа е страшно.
Британија, повод прослава на 25 години од крунисувањето на кралицата.На Темза.
Џони Ротен и Сид Вишз од спротива...

Ако не знаеш англиски,прашај околу текстот некој кој знае...
God save the queen
The fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb

God save the queen
She ain't no human being
There is no future
In England's dreaming

Don't be told what you want
Don't be told what you need
There's no future, no future,
No future for you

God save the queen
We mean it man
We love our queen
God saves

God save the queen
'Cause tourists are money
And our figurehead
Is not what she seems

Oh God save history
God save your mad parade
Oh Lord God have mercy
All crimes are paid

When there's no future
How can there be sin
We're the flowers in the dustbin
We're the poison in your human machine
We're the future, your future

God save the queen
We mean it man
We love our queen
God saves

God save the queen
We mean it man
And there is no future
In England's dreaming

No future, no future,
No future for you
No future, no future,
No future for me

No future, no future,
No future for you
No future, no future
For you

Мала помош.

Незнам јас за вас, ама јас како верен и докажан (локал) патриот ќе го надрвам позади споменикот на Мајка Тереза, па кој предавник се надене ќе се надене, кој не има време. Стоп педери.
:noze:

Море море види ги сељачиштава капиталистички,кичерај до бесвест и тоа во 21век :place:

ау,аууу па америве па кој кичерај биле,и тоа у сред Вашингтон....ццц

02-marching-by-White-House.jpg

03-MDP-Flagline.jpg

06-Drum-Unit.jpg

24-Thomas.jpg

08-0184[1].jpg

09-Parade-Band.jpg

11-NIDP-Jackie-Robinson-Ste.jpg

34-horses.jpg

VET%20AND%20KID.jpg

А па Франзузиве па...у 21век уште паради со војска и тенкови....аххх кој сељаци и кичерај:eek:

bastille_day-290x300.jpg

ENSOP_trainees_Bastille_Day_2008.jpeg

420bastille-420x0.jpg

BastilleDay.jpg

И рачунајте дека секоја нормална,и модерна држава смее да прави овакви паради....а ние будалите уште ќе се кичосуваме....ма дајте ви се молам:D

20 години алфа банка и 864 години Москва. Кој има време, нека гледа и нека плаче.

^ Они имаат со што да се пофалат, за разлика од нас... два тенка, 1/4 авион...

Ај земи еден лист нацртај еден круг постави го на ѕид и удирај со главата, ние сме немале со што да се пофалиме бог да чува и да брани :tapp:

Да чујам што е тоа ајде или не ти текнува ништо? Ај ќе почекам.

мала тензија настанува кога јустинијан се обраќа на грчки, а гоце и даме на бугарски.
не да е за смеење работава,солзи да потечат дури..Стигна работава луѓево да се кул и да ракоплескаат на идиоти што мислат дека претците ни збореле бугарски,само владата нејке да ни каже уште(n)..напрајте муабет со вашите баби дедовци може и они бугарски ке прозборувааат ебате шутраците.

Да чујам што е тоа ајде или не ти текнува ништо? Ај ќе почекам.

Еден куп работи за разлика од некои други вештачки држави, да речеме богатата историја, култура, прекрасната Македонска храна, традиција/обичаи, убавите градови низ државава, национални паркови, планини, езера и уште еден куп работи за кои вреди да бидеш горд ..

За тебе изгледа за фалење е ако имаш тенкови и авиони само :tapp:

Добро бе ај патриоти сте и се океј тоа,ама толку ли сте чутук луѓе бе да не знајте да се нашалите и да ја направите интересна па макар и на ваша сметка у пм. цццц :tapp:

Еден куп работи за разлика од некои други вештачки држави, да речеме богатата историја, култура, прекрасната Македонска храна, традиција/обичаи, убавите градови низ државава, национални паркови, планини, езера и уште еден куп работи за кои вреди да бидеш горд ..

Се тоа си е убаво, и култура и традиција и храна и обичаи и езера не викам ништо за тоа, само моментот беше воената парада. Кое заеднички работи ги имаат горе наведените со воената парада.

Не се труди за џабе да објаснуваш. Како иде времето ќе ти забранат и да објаснуваш не ги гледаш како племе се, сите како муви идат да видат кој се смее...Наредна година за 8 септември како мумии ќе го славиме ако продолжат како што тргнале. На 20 души никогаш ништо не им е смешно што е поврзано со власта. Чуден хумор.
Мене ми е смешно речиси се што е поврзано со владата,од одењето на грујо..до позајмениот точак.
Да ми е смешно тоа што некој пишал дека националните херој ни се бугари треба да ми фали нешто во глава.
Ова не е хумор за владата,само вреѓање на Македонија пред секој национален празник,само за да се вклучите во кул групата на напредни луѓе..
--- надополнето: Sep 7, 2011 9:53 PM ---
Се тоа си е убаво, и култура и традиција и храна и обичаи и езера не викам ништо за тоа, само моментот беше воената парада. Кое заеднички работи ги имаат горе наведените со воената парада.
Имаме војска колку што знам ја,не е војска само авиончиња неколку..убаво би било да има една парада,дава некое чуство што само Македонец може да го осети,моќ веројатно.Жалам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom