Часовници

Здраво, овој часовник сакам да го купам следните денови.Е сега, во нептун е 23.000 а ледиком 15.000... зошто е толку многу разликата, дали има некој искуство?
Имам другарче го купил пред 7 8 месеци и нема мака сеуште.Па сакам и вас да ве прашам за совет, поздрав.

Attachments

• Screenshot_20190730-044729_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190730-044729_Samsung Internet.jpg
    240,5 KB · Прегледи: 57
Здраво, овој часовник сакам да го купам следните денови.Е сега, во нептун е 23.000 а ледиком 15.000... зошто е толку многу разликата, дали има некој искуство?
Имам другарче го купил пред 7 8 месеци и нема мака сеуште.Па сакам и вас да ве прашам за совет, поздрав.

Во Лејдиком ти се од Арапски пазар сите производи.

И на Мобеликс е иста цената, 15.000.
8000 е разлика од нептун и овие.Што може да биде ако земам од нив..

Истите телефони се во Мобеликс и Лејдиком. Затоа и се иста цена и за ист пазар.
Ете појди до кај нив и увери се.

Може некаде кај нас да се купи часовникот Casio MDV 106 во Македонија ? Некако не ми се чека од интернет.

Со париве поубаво купи си ЕДИФИС ....Дизел ти е фешн бренд .....Не им е еснафот саатчија ,туку кројачи ...

Колку реално иде тој часовник?
Колку јас да му понудам?
Ми прави ќејф...

Најновата стара ракета во мојата колекција. Ги обожавам ракетиве, едноставен механизам, отвори расклопи, чистење, подмачкување подесување и работат топ! Оваа бега +50 секунди/ден ама многу ми се допаѓа изгледот. Дури има и брзо подесување на датата со извлекување на круната.
096c413502f8b1cf15e57f97a63700d3.jpg

Дали некој има порачано квалитетно гумено/пластично ремче за часовник од интернет?
Овие што ги купувам овде стануваат крути и се кршат по 1 година. Почесто менувам ремчиња од батерија. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom