Часовници

4291843953_38afe73820.jpg

Како помал ги губев па така и ја узгубив навиката да ги носам, тоа и поради практични причини...знаете мобилни и слично.
Ама сега почнав пак да носам, чисто како моен додаток, имам касио еден...убав е не знам модели и такви работи :)

Од денес почесен корисник на Casio 2747:

423105_090623093807_aw80d_main_1.JPG

Mокен и префинет дизајн и оригиналност :D хехехе Многу обожавам часовници после подолг период на штедење си зедов Касио го чувам ко очиве
EF-514SP-1AV.jpg
Но заљубен сум во овај часовник
allery-zenith-defy-extreme-grande-date-limited-edition-1.jpg

Обавезно носам часовник, си имам еден омилен и драг поклон од најмила личност и си го носам постојано. Часовникот е casio и многу сум задоволна, кога ќе заборавам да го ставам ми е многу глупо и постојано си погледнувам на празната рака да видам колку е чассот.

Mокен и префинет дизајн и оригиналност :D хехехе Многу обожавам часовници после подолг период на штедење си зедов Касио го чувам ко очиве
Прегледај го приврзокот 35605
Но заљубен сум во овај часовник
Прегледај го приврзокот 35608

Одличен часовник!
Со кејф да си го носиш (:

swatch-watch.jpg

Ваков веќе носам два месеца, многу ми се свиѓа, топ саатче а и не е многу скапо :)

A вујко ми има ваков саат..... :nesvest:
965066.jpg

Пред две-три години ми рече дека ќе ми го даде еден ден, уште ги памтам тие негови зборови... хахахахаха
previewpopup.aspx

Сакам часовници претерано многу, но не од естетски побуди, туку поради некои временски теории..
Имам еден часовник кој го носам како привезок на ланче, многу е стар и не работи, ама ми го прави филмот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom