Charmed

• Креатор на темата Креатор на темата neo_wmaster
  • Време на започнување Време на започнување
haha, za KAROLINA ne dozvoluvam nikoj da ja navreduva ili da kaze los zbor za nea, iako mozebi i preteruvam , vo toa se soglasuvam, eve mozebi i ne trebase da pisam deka ja mrazam Volsebnicki, zasto sepak ne aj mrazam, ne mi e ednostavno gledliva, i jas mozebi ne sum u pravo so taka sum se izrazila, ali na naekoj nnacin bese nacin da ja sporedam so Angeli.......se drugo vo postot mi e na mesto, osvenm zborot JA MRAZAM, priznavam

Е така, мило ми е што барем си признаваш :)

беберли и дјаманте многу би сакала да ви направам психоанализа.

ај не го тапацирајте,ако сакате да дискутирате на темава ајде,ако не не ни мора да ја отварате,аман уште зашто служат форумите?

адолфо не знаев дека си модератор да банираш...but...wait a minute...само админите може да банираат,а ти не си...така да не се расфрлај со закани!

онтопик:
знае некој дали може да ги глеам епизодиве онлајн??

ај не го тапацирајте,ако сакате да дискутирате на темава ајде,ако не не ни мора да ја отварате,аман уште зашто служат форумите?

адолфо не знаев дека си модератор да банираш...but...wait a minute...само админите може да банираат,а ти не си...така да не се расфрлај со закани!

онтопик:
Nema kade da go gledas online, osven da si gi simnes.

Jovica aj ne zamaraj,znam deka ova namerno go pravis.
Ednas kaza deka ne ti se dopaga,nemora da treses gluposti!
Prestani zosto ke bides baniran
еј те молам извини нема да ми се повтори,ај сам ќе се
emo-banned.gif

emo-supak.gif

онтопик:

Без нервоза :smir:
Еве ти линк http://tvlinksdb.com/tvshows/charmed.php#category_1
овде можеш да ги гледаш сите епизоди од сите сезони сум гледај јас

na pocetokot gledav i toa redovno i toa sao zaradi kol t.e. julian ama posle odkoga fibi go "unisti" gledav uste povekje so nadez deka ke go vratat i nisto dzabe gledav celo leto

абе според мене серијата беше стварно добра,:helou::helou::helou: а сега кој сака нека ја глеа кој не нека не ја гледа и нека трае

Ја глеав секоја емисија и ја али сеа се срамам да кажам. Глупа ми е.:nesum:

Ја сакав оваа серија...Ги гледав скоро сите епизоди кога се емитуваше на А1:smir:

Kako be tolku popularna serija, a da nema tema za nea. Porano koga igrase na A1 ja gledav sekoja vecer, epizoda ne ispustiv. Sega ja gledam na PC sekoj den po 2-3 epizodi. Ajde fanovi na Charmed pisete ovde. Pozdrav
I jas ja gledav sekoja vecher, iako beshe nekade vo 11 i 30. Sabajleto bev kako tepana ama vredeshe. Najomilena volshebnichka mi beshe....ama site mi se omileni:toe:

Сега на Nova даваат пак ја гледам. Пајпер е најбоља :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom