JURAGAANTE
Professional !!!
Некој дали знае отприлика како стојат цениве за флеш сајтови еве во скопје пример има некој правено или продавано флеш ако има и ако не е проб.. нека постира некој ценовник hhh pozzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oвој правен е во пхп, изработката со се приклучување на елементите во него и одржавање, па отприлика 150-200 евра , моја груба проценка ..
8 подстрани е и една флеш анимација... која патем е готов темплејт. Дури и 150 евра да побараш за ова е многу!сајтов си е хтмл/флеш така да иде доста поскапо од таа сума он што ти ја кажа
според мене накај 400e
Супер брат тогаш ќе те барам за следниот пат ти да го изработиш нешто. Важи ли ? Пошто имам многу работа така да ако за ова е 150 евра супер.8 подстрани е и една флеш анимација... која патем е готов темплејт. Дури и 150 евра да побараш за ова е многу!
Бараш цени да ти кажат и некоја не ти одговара одма иронија....Епа ај 1000е одговара?Ете готово за 1000че одговара...Па и да не е готова флеш анимација целосен флеш вебсајт јас работам за 5000 максимум 8000 денари....А и многу повеќе, јес да фирмиве си се дигаат малце.А хтмл ако го знаеш флешот хтмл и нема многу тешкотии за 1 саат ќе направиш едена подстрана може и 2 така да 120-130 евра за ова е сосема доволно, ако не се поддразбира и одржување.Супер брат тогаш ќе те барам за следниот пат ти да го изработиш нешто. Важи ли ? Пошто имам многу работа така да ако за ова е 150 евра супер.![]()