ЦЕНЕ РЕМЕТ

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Локација
40 miles from the sun
инфо:Цене(Никола Цанев) е најафирмираниот и далеку најпознатиот македонски гребатор. Неговите почетоци биле скромни. Почнал со широк асортиман на работи за гребење, но со тек на време како што станувал поискусен и повешт во гребењето ЦЕНЕ се специјализирал во цигари и 10 денарки.
Денеска цене е поим за гребење, во МАНУ дури размислуваат цене да го направат еден вид на глагол(дејство што означува гребење од секаков вид но најопширно прифатено за цигари и 10 денарки)

Цене одлучува сам од кого ќе се изгребе цигара... за се останато одлучува владата.

Цигарите од 20 на 19 ги намалија, што значи авотматски 1-на цигара си гребнат од Цене уште на купување.

Има ДДВ. Данок на имот, данок на приход, данок на добивка, и ДАНОК ЗА ЦЕНЕ, тутунски ја согледал ситуацијата и скратил една цигара од секоја кутија за Цене.

Валдата го стави во собраниска процедура новиот закон со кој што со секоја купена цигара се оданочува стапката за Цене. Методологијата на пресметка е веќе потрвдената и практична методологија. Со овој закон се овозможува поголем обрт на цигарите од кранјите потрошуваши до Цене.

Цене од гребење цигари заштедил за секој месец да си купува облека од Бициани во вредност од 700 евра.

Тамбурковски побегна во Бугарија откако Цене разбрал дека токму тој ја водел стечајната постапка за ликвидација.

СДСМ се распадна затоа што Цене на Бранко му го скрши шверцот со цигари.

Цене реши да навлезе во бизнисот на гребење 10 денарки, го виде потенцијалот во Македонија. Беше потикнат за ова откако ја виде кампањата на владата Invest in Macedonia... ќе инвестира во нови бисниси. Цене ветува нови работни места во јужниот дел на државата, Цене ќе им го врати достоинстовото на тутнарите.
...од Груевски се очекува да поднесе оставка утре

ЦРН ХУМОР
Кога Цене разбра дека Тоше е загинал се израдува, сега ќе може на некој да му рече дај да запилме по една цигара во чест на Тоше.

И еве го веле-гребаторот на цигари Цене во сликовито издање. :pos:
6pyd08y.jpg

Што мешате се црн бел хумор темава е за ЦЕНЕ, баталете се друго
браво на кој му текнал и официјално да го прогласи цене за најгребатор у ск и пошироко иако тоа веќе сите го знаевме.
хехе

CENE SPREMA NOVA PAROLA ZA NAPREDOK I DOSTOINSTVENO ZGOLEMUVANJE vo GREBATORSKIOT UDEL NA BUGjETOT NA R.Makedonija.
Od NBRM Najaveno e reformacija na elektonsko podignuvanje na gotovina deka se voveduva nova valuta za izdavanje od 10 den za da moze cene da podiga od avtomatite od studentskata stipendija.

Sluzben vesnik na RM

aaaaaaaaaaaaaa!!!
ЦЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
со цене учев во основно :pos: :pos: :pos:
сум чул за неговите гребаторски способности, неговата агилност во извршувањето на истите...
се слушнало надалеку за неговата магична способност.. не е ништо ново...

edit. неговото хајфајф http://cenefreak.hi5.com

И мене то на крајот воопшто не ми е смешно!

тоа на крајот не е на место...
ама луѓе, тргнете го тоа на страна.. се работи за ЦЕНЕ ОВДЕ :vozbud:

кога би го знаеле, би ви било јасно...

ЛЕЛЕ и јас го знам! :vozbud:
edit. неговото хајфајф http://cenefreak.hi5.com

Кога го прочитав насловот на темава одма помислив на него, ама си реков "нема шанса". AMA кога ги видов сликите на неговиот Hi5, прснав од смеа ! :pos2:

Тачно е. Највечи гребатор у свет.
Го сретнувам еднаш до два пати годишно, а кога ќе ме сретне цел муабет се сведува на:

- Еееј, кај си бе.
- Еве бе.
- Абе, имаш цигарче?

:pos2:

Ova e izvadeno od eden moj postar blog, pisan vo vrska so nasiot pacient Nikola Canev - Cene zvani "dodirni me za ramence".

Well you know some bad people that only care about them self and no-one else right? Well that only one of the flaws of my so called (no)friend has. Plus to add he never has money, he never has ciggaretes, he never has drink and he always smokes, always drinks, always eats something - understand him basic lowlife creature that somehow manages to survive on someone's back - momentarily his girlfriend that I am very sorry for nooooot. I'm writing this blog so everyone here can realize him and to announce open war of minds with him - not that he is very smart but that is the only way to solve something with him because he is a pussy for the fist way of handling troubles. Also i think is better to bury him 6 feet under with words than with kicking, still you can't go to jail that way.. Well Cene my not so dear (no)friend all i have to say is fuck off and burn in hell along with your immoral stupidity. I can write more about him but he doesn't deserve a word spit from my mouth for him

PS. Mnogu bef ljut togas, ali tie so me znaat ke razberat zaso !!!!

Чекај чекај збориме за оној цене што живее у кулата до ОУ Гоце делчев??????? Леле и со мене учеше у основно иста генерација сме , али не го знаев за ваков...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom