Case Logic anyone?

• Креатор на темата Креатор на темата 2Slow2Race
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Да не знае некој дали (и која) фирма кај нас увезува и продава нели, производи од горенаведената марка. Поконкретно торбици за лаптоп и футроли за мобилни. Прашувам затоа што мислам дека иам видено кај нас негде по дуќаниве, ама не ми текнува каде.

Поздрав

Да не знае некој дали (и која) фирма кај нас увезува и продава нели, производи од горенаведената марка. Поконкретно торбици за лаптоп и футроли за мобилни. Прашувам затоа што мислам дека иам видено кај нас негде по дуќаниве, ама не ми текнува каде.

Поздрав
Има во Германос, во една продавничка кај градска болница т.е. од другата страна, во Невада.
Во Невада и по порачка ти носат што сакаш само распрашај се што како колку:)

Во Pix+ има торбички за фото апарати, види може држат и нешто за лаптоп али не сум баш сигурен, али може да ти порачаат што ти треба.

Vo Exima (ako ushte postoi).Definitivno posle UDG(Ultimate-Dj-Gear) najdobrite papki za CD a gi imaat,a normalno i drugi galanterii kako shto se bara pogore :smir:

Благодарам за информациите, ке прошетам утре па ке напраам една сумација на понуда кај нас.

Поздрав

Ако бараш Case logic најевтини ти се во продавницата во Веро 2. Пред некое време купував ранец за лаптоп и фотоапарат и тука беше 3800 а во пикс плус беше за 1000денари поскап. :-)

Ако бараш Case logic најевтини ти се во продавницата во Веро 2. Пред некое време купував ранец за лаптоп и фотоапарат и тука беше 3800 а во пикс плус беше за 1000денари поскап. :-)

Caselogic ранец за лаптоп 3800? :nenene:
Јас имам Caselogic, а го купив 1800 пред година и појќе, од Битола. Сега сигурно се уште поевтини.

Иначе го купив од една книжара, Барби се вика.

Caselogic ранец за лаптоп 3800? :nenene:
Јас имам Caselogic, а го купив 1800 пред година и појќе, од Битола. Сега сигурно се уште поевтини.

Иначе го купив од една книжара, Барби се вика.
Caselogic, ранец за лаптоп јас го платив 4200, за разлика од то шо ти си го платил 1800. Брат, или не е кејслоџик, или па си начекал грешка на некој од вработените. :)
едит: Откако го прочитав Мики подолу, значи само јас немам начекано евтин кејслоџик. Се досега шо сум видел било изгор. :)

Па има ранец и ранец. Не се сите исти, има и за 1500денари а има и за 8000денари. :)
Јас зборев за моделот SLRC-4 само за да кажам дека во таа продавничка стварно се најевтини.

Caselogic, ранец за лаптоп јас го платив 4200, за разлика од то шо ти си го платил 1800. Брат, или не е кејслоџик, или па си начекал грешка на некој од вработените. :)
едит: Откако го прочитав Мики подолу, значи само јас немам начекано евтин кејслоџик. Се досега шо сум видел било изгор. :)

Е сеа на него пиши Caselogic. Да го сликам да ви го покажам ако сакате :wink:

Само изгледа е некој постар модел, зато можи и да е поевтин.

EDIT: Најдов сличе на интернет. :)

l_00160161.jpg

EDIT2: Цената му е 42€ :)

Пред некој ден видов Caselogic опрема во AMC компјутери,за мојот дигитален ташничето во Прага го платив 14 евра а овде чинеше само 350 денари,огромна разлика а каков е квалитетот не знам да ви кажам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom