Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
^

Епа ако видиш, не сум единствен, тука има уште 300 луѓе кои го чекаат кракот. :back:

ke cekame do vtornik, togas pisuva deka ke bide krakot:pop:

According to VentureBeat, Del Amo had a history of piracy, selling modded 250GB Xbox 360 hard drives pre-loaded with 125 hacked games through auction site iOffer.com. At retail, the games could cost thousands of dollars, but Del Amo sold the hard drives for $150.

Најинтересниот дел :vozbud:

igrava iskaca za 2dena lele nemozam da cekam zverska e eve minimum requirements :

Minimum Requirements
  • OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
    Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
    Memory: 1 GB RAM
    Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
    DirectX: Microsoft DirectX 9.0c
    Hard Drive: 12GB of free hard drive space
    Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
    Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation
Release Medium
  • 1 DVD-ROM
Multiplayer Functions
  • Online Versus Multiplayer (18)
  • Online Co-Op Multiplayer (2)
  • 2 Local Co-Op PlayersOnline Play: 18 Versus/ 2 Co-op
For more info on these technical requirements and features, please visit IGN's Videogame Specs FAQ.

Треба да се пазат само тие што продаваат нелегални копии.. и јас сум да се казнат сите оние кои прават пари на тој начин. Останатите, посебно тие што не се во САД, немаат зошто да се плашат.
Некој кажал:99 пати ќе крадеш на 100-от ке те фатат:)Дечково шверцувал му дошло време сеа кога ќе му шлапнат една казна ќе забораи што е PC:pos::pos:

Некој кажал:99 пати ќе крадеш на 100-от ке те фатат:)Дечково шверцувал му дошло време сеа кога ќе му шлапнат една казна ќе забораи што е PC:pos::pos:

А, иронијата да биде уште поголема, уапсен е заради продавање на верзијата за Xbox 360 (која се појави по тракерите пред една недела), иако кога IW и Activision зборат за пиратерија од уста им излегува само PC..

Да беше фатен во Франција, спорен новиот закон (кој мислам дека после неколку паѓања сепак се усвои!) нема да го пикнат в затвор туку ќе му забранеа интернет пристап. 1 или 2 години.
Ако го фатат некако да дојди до интернет тогаш ќе има други мерки.

Ејј, две години без интернет. Ќе скапи човек ко него (пират).

Ja svrti nekoj igrava kratka e kako prviot del ili ne? Jas ja spustiv od arena bg za xbox ama ne[to ne e vo red, sega ja spustam od zamunda

Јас ја свртев. Прочитај понапред. Иначе кратка е како првиот дел, за 4-5 саати ја свртев, ама супер се тие 4 саати што ќе ги поминеш пред ТВ/РС

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom