Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
како да ќе нема па уште сега се мислите дали да се купи игра, бре ,бре... чекајте си реакција од јавноста после некое време да не биде лелеее зашто ја купив, срање е, лелеееее џабе пари дадов, леле ова она и т.н.
Научно е докажано дека Call of Duty напраена од Treyarch не можи да е срање. :P

It was a joke. Hence the :P .

Инаку, џабе ќе ти е ако чекаш за рецензии. Black Ops од сите големи, познати сајтови ќе добие 9ки и 10ки.

А јавноста ќе биди поларизирана, како секогаш. За едните играта ќе биде големо срање, а за другите најдобрата FPS игра што ја играле досега.

It was a joke. Hence the :P .

Инаку, џабе ќе ти е ако чекаш за рецензии. Black Ops од сите големи, познати сајтови ќе добие 9ки и 10ки.

А јавноста ќе биди поларизирана, како секогаш. За едните играта ќе биде големо срање, а за другите најдобрата FPS игра што ја играле досега.

нубцине секогаш ќе подмочуваат на секоја нова CoD дури и на лајковите на јутуб веќе им се чудам колку проста маса сурфа по нет денеска...

нубцине секогаш ќе подмочуваат на секоја нова CoD дури и на лајковите на јутуб веќе им се чудам колку проста маса сурфа по нет денеска...
Абе и од едната и другата страна има еден тон тролови.
Едните праат промоциј на EA и Battlefield, а другите на CoD и Activision.

A, инаку, се сложувам со тебе. Отвори било кое видео на јутуб, по рандом и гарант ќе најдиш двајца кај шо се караат за некоја глспост. :tapp:

Tuku momci dali da ja zemam preku steam ili da cekam vo jugoton do 15?

Јас доколку би давал 3000 сакам да го имам и цд-то , предноста е ако ја земаш преку стеам што можи да и направиш пре-ордер и да ја земиш и nuketown како бонус.

Јас доколку би давал 3000 сакам да го имам и цд-то , предноста е ако ја земаш преку стеам што можи да и направиш пре-ордер и да ја земиш и nuketown како бонус.
Te svakjam ali gi imam od black ops i mw3 i nema nisto posebno vo niv :)

Te svakjam ali gi imam od black ops i mw3 i nema nisto posebno vo niv :)

Знам дека цд-то скоро и да е без корисно барем од блак опс цд-то само еднаш го имам искористено првиот пат кога ја инсталирав, мене повеќе ми е дека секако ако ја земам играта сакам да го имам и цд-то за во колекција :)

Иначе колку пари ќе биди во југотон 3000 ден или ?

Знам дека цд-то скоро и да е без корисно барем од блак опс цд-то само еднаш го имам искористено првиот пат кога ја инсталирав, мене повеќе ми е дека секако ако ја земам играта сакам да го имам и цд-то за во колекција :)

Иначе колку пари ќе биди во југотон 3000 ден или ?
3200 ke e :) btw aj prasaj gi koa ke ja imaat ,na fb ako moes poso imaat profile jugoton records.

има Call Of Duty Black Ops II RF-X360ISO на арена бг ако е некој заинтересиран

3200 ke e :) btw aj prasaj gi koa ke ja imaat ,na fb ako moes poso imaat profile jugoton records.

Лани кога прашував за mw3 во продавница од југотон во Прилеп ми рекоја за неколку недели од кога ќе излези играта и поминиа фазла од месец и се откажав ич не ја зедов :)
Му пишав пп па ќе видиме што ќе кажат

Денес ја свртев конечно Black Ops кецот, по година дена во компјутер како ми дремеше. Мех.

Денес ја свртев конечно Black Ops кецот, по година дена во компјутер како ми дремеше. Мех.
bolje nego mw3 sekako
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 11:25 ---
има Call Of Duty Black Ops II RF-X360ISO на арена бг ако е некој заинтересиран

Лани кога прашував за mw3 во продавница од југотон во Прилеп ми рекоја за неколку недели од кога ќе излези играта и поминиа фазла од месец и се откажав ич не ја зедов :)
Му пишав пп па ќе видиме што ќе кажат
okej koa ke ti vrati izvestime. posto sekade razlicno kazuvaat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom