Call of Duty I & II и + продолжението не се убави ? Ти не знаеш шо зборуваш...
Ајде најди ми каде сум го рекол тоа. Call of Duty 1 и 2 се единствените игри што ми се свиѓаа од овој серијал. После нив отиде све у курац.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде најди ми каде сум го рекол тоа. Call of Duty 1 и 2 се единствените игри што ми се свиѓаа од овој серијал. После нив отиде све у курац.
Мислам дека сакаше да ти каже дека сака со мотиви од прва светска војна, колку што го пратам серијалов, немаат направено нешто со мотиви од прва, се од втора па натаму.
ах зар пак nuketown од што имаше претерано многу nuketown 24/7 сервери почнав да ја мразам мапата, само да не биде слична ко nuketown од BOnuketown 2025 kako pre-order bonus ke doagja so igrata
ista ke e,samo ke bide futuristic :]ах зар пак nuketown од што имаше претерано многу nuketown 24/7 сервери почнав да ја мразам мапата, само да не биде слична ко nuketown од BO
Слабо слабо... Тешко ова продолжение да успеј. Многу ги зафркнаја последните продолженија на CoD.Играва ќе биде револуционерна. Имам некое предчувство, интуиција![]()