Call of Duty: Black Ops 2

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Call of Duty I & II и + продолжението не се убави ? Ти не знаеш шо зборуваш...

Ајде најди ми каде сум го рекол тоа. Call of Duty 1 и 2 се единствените игри што ми се свиѓаа од овој серијал. После нив отиде све у курац.

Ајде најди ми каде сум го рекол тоа. Call of Duty 1 и 2 се единствените игри што ми се свиѓаа од овој серијал. После нив отиде све у курац.

Сигурно немаш играно мултиплеер на новиве затоа така викаш...;)

Call of Duty I & II и + продолжението не се убави ? Ти не знаеш шо зборуваш...

Мислам дека сакаше да ти каже дека сака со мотиви од прва светска војна, колку што го пратам серијалов, немаат направено нешто со мотиви од прва, се од втора па натаму.

Мислам дека сакаше да ти каже дека сака со мотиви од прва светска војна, колку што го пратам серијалов, немаат направено нешто со мотиви од прва, се од втора па натаму.

Грешно го имам разбрано се испричавам, нема да од 1 светска војна а стварно би било убаво доколку напраат, мене поинтересни ми се баш тие...(y)

Call of Duty: Black Ops 2 E3 2012 Gameplay

Незнам зошто ама воопшто не сум воодушевен од играва...
Огромен фан на COD бев и секогаш ја чекав со многу нетрпение.
Сум играл и синглплеер и мултиплеер со години.
Сега играва се претвори во нешто сосема 3то.
Како прво во последно време играва ја фокусираат само на мултиплеерот, а синглплеер кампањата трае многу кратко...
Незнам за сите вас ама престанав да се воодушевувам на COD од кога излегоа Black Ops 1 и Modern Warfare 3.
Се стана монотоно и исто. Само филмските ефекти на играта и акцијата останаа да ја декорираат...
Ќе ја симнам и ќе ја изиграм ради редот инаку не ми е ништо посебно...
Највеќе до сега сум ги играл COD 2, COD MW1 и COD: WAW кои ги играв со години.
По нив излезе и MW 2 која ја поиграв некое време и ја избришав.
Тие ми беа последните добри COD игрици.

nuketown 2025 kako pre-order bonus ke doagja so igrata
ах зар пак nuketown од што имаше претерано многу nuketown 24/7 сервери почнав да ја мразам мапата, само да не биде слична ко nuketown од BO

BO2 Multiplayer Live Stream во случај некој да е заинтересиран.

Играва ќе биде револуционерна. Имам некое предчувство, интуиција:icon_lol:

Играва ќе биде револуционерна. Имам некое предчувство, интуиција:icon_lol:
Слабо слабо... Тешко ова продолжение да успеј. Многу ги зафркнаја последните продолженија на CoD.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom