Што се деси со Call of Duty серијалите? Значит воопшто на сите игри кампањата е во иднина... нови технологии едно друго... а во BO II дури и коњ јаваш во иднина![]()
Коњ јаваш во минато време играта ќе се одвива и во иднината и во минатото.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се деси со Call of Duty серијалите? Значит воопшто на сите игри кампањата е во иднина... нови технологии едно друго... а во BO II дури и коњ јаваш во иднина![]()
Bitch please.. MW 1 и 2 го имаа најдобриот мултиплеер, ама поготово 2катаCoD2 мултиплеер закон.
се друго маде во боја.
п.с да не и имавте играно на серверот на mkdclan на времето.
ако имавте тогаш никот мој би требало да ви асоцира на нешто.
![]()
bitch please, ако имаш играно блек опс ќе имаше друго мислење..Bitch please.. MW 1 и 2 го имаа најдобриот мултиплеер, ама поготово 2ката
bitch please, ако имаш играно блек опс ќе имаше друго мислење..
за мене Блек опс е убедливо најдобра КоД до сега особено на мултиплеер ..Јас ја имам играно Black Ops во мултиплеер па го имам истото мислење.
pa normalnoза мене Блек опс е убедливо најдобра КоД до сега особено на мултиплеер ..
за мултиплеер незнам... али story то воооооооооооооооопшто не личи на COD...за мене Блек опс е убедливо најдобра КоД до сега особено на мултиплеер ..
Не ги сакам овие игри што се во иднината ,но мораше нешто вакво да напраат ,веќе 3 дела се е те едно исто ,а да се враќаат во втора или прва светска војна е нелогично...и се очекуваше ова.
Ајде можеби мултиплеерот ќе биде интересен ,т.е. би требало CoD е мултиплеер игра кој ги игра мисиите..
И јас...Ја и уште многу други...
Преку курац од вакви игри, дај нека направат една Call of Duty во Прва светска војна, нема ниедна асална игра од овој период.
Btw, има ваква тема.
http://forum.kajgana.com/threads/call-of-duty-black-ops-2.60263/