Цагер, (поклопување на стрелките)

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување

Дали често "фаќате" цагер

• Да, често ми се случува

Гласови: 98 76,0%
  • Не, или воопшто ретко

Гласови: 31 24,0%

• Вкупно гласачи
    129
Pa sum imal vakvi poklopuvanje ama veruvam toa se slucuva samo zatoa sto sum zavisen od casovnikot i nemozam bez nego. Taka da ne mislam deka tuka ima nekakva misterija:smir:

Фаќам често. Празноверие :wink:

најчесто фаќам 03:03 и сеа мислам да му ја легнам оти веќе чим го фатиф цагеро, а сеа е касно ваљда треба да си легнам... :vozbud:

Ни верувам ни не верувам во ова.. Често гледам цагер.. Последниот пат кога вака често гледав цагер си фатиФ женцка :P xD

Oд сите цагери, 99% што сум ги фатил се 22:22. Интересна работа, никогаш не викам не за вакви работи. Никогаш не знаеш што е уствари тоа...

Можеби тоа е чиста случајност, досада? И нашколо кога ми е досадно го проверувам саатот и често фаќам 11:11. Ама од 10 пати проверуње да не го фатам еднаш глупо ќе биде.
А зошто вие го забележувате само кога ќе фатите 1111, 2222 или било што, а не кога ќе фатите пример 1048 (нешто што нема никаква врска). Пример во 24 часа ќе го проверите саатот 10 пати, од тие 10 пати многу веројатно е барем еднаш да ви се паднат некои бројки 1212, 1111, 2222.. Исто е и со другите бројки (таблички на коли), од 10 таблички, 1 ќе видите со 333, 666, 123...

тоа значи оти многу гледате во саатот и во регистарациите :pos2:

често фаќам цагер :) по 2-3 пати на ден сгурно.а баш 11:11 дека сум фатил не се сеќавам... сепак не верувам во вакви работи

ретко фаќам цагери...ама и не верувам во тие работи

Имам сретнато многу различни значења по интернетов за цагерите.Само зависи кој во која листа верува.Исто така имам слушнато дека предцагер(една минута пред цагер) е не те сака,а послецагер(една минута по цагер) те сака.Али за сето ова не знам колку е вистина :unsure: Можеби некогаш ради забава за побрзо да ти мине времето е интересно :)

Тој те мисли, оној те сака...
хеухеу глупости.

Се сеќава некој 10:50 ко беше цагер, а на 10:10? :cool:

cager koa ke fatis nekoj te misli,koa ke kivnes nekoj te ogovara,koa nekoj ke ti zvoni na jadenje toj ti e prav prijatel

Луѓе помагајте со цагериве, откако почна годинава абе два пати на ден фаќам цагери, не можам ниту да спијам не сум раат жими се...

Back
На врв Bottom