bux.to

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Жика бе, и тука бараш жртви да ти кликат. :pos2:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
1
bux.to - дали некој има искуство со оваја страна , дали има пробано да го исплатат и дали има шанси некако да ме исплатат на paypal ? ако некој не знае за што станува збор нека ја отвори страната. пишете ги вашите искуства со оваја страна.

Iskreno , Bux.to ne e bas najdobar izbor za PTC-sajt. Se ceka dolgo vreme za isplata , duri i poveke od 6 meseci, pa zatoa e dosta cesto i na mnogu SCAM listi. Najdobra rabota sto mozes da napravis za zarabotka na pari preku PTC-sajtovi e da najdes provereni sajtovi so instant isplata (najceto od 1$ do 5$), koi iako imaat po pravilo pomalku reklami za klikanje , no zatoa pak imaat kako sto rekov instant isplata , a i imaat drugi pogodnosti , kako rentanje na referali so veke zarabotenite pari sto gi imas tami i sl..Momentalno najdobri vakvi sajtovi se Neobux, Buxout , Sandracliks....vprocem , poseti go mojot blog има маркетинг едит by deXterche, забрането е рекламирање tamu pisuva poveke, pozdrav.

Член од
10 мај 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
me interesira dali nekoj ima kupeno do sega referali na bux.to oti jas kupf denes i euste ne mi go dava vo poleto kaj shto mi se drugite referali...i me interesira dali nekoj ima plateno za premuim mebership oti kako shto procitaf davale i bux to karticka pa so neka valjda ke mozes da gi podignes parite pobrzo.....odnapred blagodaram

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
За реферали се чека неколку дена,али за исплата 6-7 месеци сигурно ке чекаш,шоако си премиум

Член од
10 мај 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
a be ova mafija e :D...nekni platif za referali pa mi stasaa po nekolku den kako shto kaza Razor....ama pustite ni klikaat ni nisto..kupif 15 referali a od nif vo 3 dena imam vkupno 10 klika :(....

bobi_93

Македонија
Член од
11 август 2008
Мислења
652
Поени од реакции
9
a be ova mafija e :D...nekni platif za referali pa mi stasaa po nekolku den kako shto kaza Razor....ama pustite ni klikaat ni nisto..kupif 15 referali a od nif vo 3 dena imam vkupno 10 klika :(....
Teska mafia brat.Podobro parite da si gi vlozel vo nekoj sajt so instant isplata.Ama i tamu referalite ne se kako sto treba zatoa sto i tamu prodavaat botovi ama imaat podobar prosek od referalite na bux.to.

C

cige

Гостин
јас имам усер на буџ.то веќе 1 месец
на почетокот ми даваше по 10-14 линкови за кликање, а последниве денови по 5-7

имам до сега 4 долари,
колку пари треба да направам за да можам да ги подигнам?:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

имам до сега 4 долари,
Минимум 10

bobi_93

Македонија
Член од
11 август 2008
Мислења
652
Поени од реакции
9

имам до сега 4 долари,
Brat ne klikaj ako si se registriral pred eden mesec zatoa sto bux.to ja baniraa makedonija koga ke sakas da pobaras isplata nema da mozes.

Член од
10 мај 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Brat ne klikaj ako si se registriral pred eden mesec zatoa sto bux.to ja baniraa makedonija koga ke sakas da pobaras isplata nema da mozes.
be be brat ke si isplatish ti na toa shto ti e accauntot na alertpay ce ti prefrlat a alertpay ti e na makedonija registriran ama dzabe ti e oti ce cekash ko sho kaza Razor min 5-6 meseci...a jas od ko kupif referali mi dava po 5 linkoj vo denot...ce se otrujam :D

daj be da naprajme nekoj sajt taka ne kiznaj kakof ama barem od google asd ke zemame sigurni pari :D

Член од
10 декември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
Понастрана од тој сајт најголемиот спам јас имам преку 400 долари изгубено во таа страна...

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
bux.to не се измама туку многу се чека за исплата,плус тие што се имаат регистрирано пред летово МОЖАТ да им бидат исплатени парите,а за тие што се регистрирале последниве 3-4 месеци мислам дека не можат. Причината за тоа е што некои типци од Тетово се правеле хакери им правеле ddos attack или нешто слично и затоа сме банирани. ПРОСТО МАКЕДОНЧЕ.
бтв тие што чекаат неколку месеци имајте трпение,ке ја добиете исплатата. Некои има што се премиум корисници а сепак чекале по 6-7 месеци за исплата.

Член од
10 декември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
bux.to не се измама туку многу се чека за исплата,плус тие што се имаат регистрирано пред летово МОЖАТ да им бидат исплатени парите,а за тие што се регистрирале последниве 3-4 месеци мислам дека не можат. Причината за тоа е што некои типци од Тетово се правеле хакери им правеле ddos attack или нешто слично и затоа сме банирани. ПРОСТО МАКЕДОНЧЕ.
бтв тие што чекаат неколку месеци имајте трпение,ке ја добиете исплатата. Некои има што се премиум корисници а сепак чекале по 6-7 месеци за исплата.

Тебе разор ти имаат исплатено ? и едно прашање не е поарно да се регистрираме на други посигурни страни и страни кој што исплајќаат во првите 2,3 дена ?

П.С Последната исплата ми ја направија во април а чекав точно 9 месеци и 13 дена Ч:pipi:

А

Ајсшутер

Гостин
Јас имам 13.000 $ ама сеуште ги немам побарано и не кликам редовно кога ќе ми текне иначе кога ќе соберам 20 $ ќе ги побарам парите па ќе видиме колку ќе чекам.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
не ми исплатиле бидејки не сум ни побарал да ми исплатат.
Треба да извадам возача дозвола па да ја скенирам за да ми направат verify на акаунтот на алертпеј,па потоа ке побарам исплата(55 долари имам :()

Kajgana Shop

На врв Bottom