bux.to - дали некој има искуство со оваја страна , дали има пробано да го исплатат и дали има шанси некако да ме исплатат на paypal ? ако некој не знае за што станува збор нека ја отвори страната. пишете ги вашите искуства со оваја страна.
Teska mafia brat.Podobro parite da si gi vlozel vo nekoj sajt so instant isplata.Ama i tamu referalite ne se kako sto treba zatoa sto i tamu prodavaat botovi ama imaat podobar prosek od referalite na bux.to.a be ova mafija e ...nekni platif za referali pa mi stasaa po nekolku den kako shto kaza Razor....ama pustite ni klikaat ni nisto..kupif 15 referali a od nif vo 3 dena imam vkupno 10 klika ....
Минимум 10јас имам усер на буџ.то веќе 1 месец
на почетокот ми даваше по 10-14 линкови за кликање, а последниве денови по 5-7
имам до сега 4 долари,
колку пари треба да направам за да можам да ги подигнам?
Brat ne klikaj ako si se registriral pred eden mesec zatoa sto bux.to ja baniraa makedonija koga ke sakas da pobaras isplata nema da mozes.јас имам усер на буџ.то веќе 1 месец
на почетокот ми даваше по 10-14 линкови за кликање, а последниве денови по 5-7
имам до сега 4 долари,
колку пари треба да направам за да можам да ги подигнам?
be be brat ke si isplatish ti na toa shto ti e accauntot na alertpay ce ti prefrlat a alertpay ti e na makedonija registriran ama dzabe ti e oti ce cekash ko sho kaza Razor min 5-6 meseci...a jas od ko kupif referali mi dava po 5 linkoj vo denot...ce se otrujamBrat ne klikaj ako si se registriral pred eden mesec zatoa sto bux.to ja baniraa makedonija koga ke sakas da pobaras isplata nema da mozes.
bux.to не се измама туку многу се чека за исплата,плус тие што се имаат регистрирано пред летово МОЖАТ да им бидат исплатени парите,а за тие што се регистрирале последниве 3-4 месеци мислам дека не можат. Причината за тоа е што некои типци од Тетово се правеле хакери им правеле ddos attack или нешто слично и затоа сме банирани. ПРОСТО МАКЕДОНЧЕ.
бтв тие што чекаат неколку месеци имајте трпение,ке ја добиете исплатата. Некои има што се премиум корисници а сепак чекале по 6-7 месеци за исплата.