bux.to

Член од
10 декември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
не ми исплатиле бидејки не сум ни побарал да ми исплатат.
Треба да извадам возача дозвола па да ја скенирам за да ми направат verify на акаунтот на алертпеј,па потоа ке побарам исплата(55 долари имам :()

Мој совет изврши ја уште денес исплатата не мора да си верифициран на alertpay по 9 месеци а можи и повеќе кога ке ти стигнат парите на alertpay ( ако воопшто стигнат) сто посто ке имаш и возачка лична карта и се така да изврши исплата и заврши со таа страна и оди барај други попаметни страни како на пример www.neobux.com позз

Член од
12 април 2013
Мислења
6
Поени од реакции
1
Екипо, знам дека има многу што се запознаени со бизнисов, но за оние кои не се - придружете ми се и почнете да заработувате пари од интернет !

http://www.probux.com/?rh=4E656E61646F30

Заработете ги вашите први 5$ на интернет, и сето ова за 5-минутно кликање на ден, од комфортот на вашиот дом!

Ќе ми биде задоволство да ви помогнам доколку имате нејаснотии околу тоа како функционира сајтот, како да извадите пари на картичка, како да заработите и слично.

*Што е Probux ?
-Probux е PTC(Paid-to-Click) сајт на којшто ве плаќаат за да кликате реклами.
Probux е моментално најдобриот и нај-брзо растечкит PTC сајт на денешнината.

*Колку ќе заработам?!
-Само во првите неколку дена од вашата регистрација ќе ги имате првите 0.60$ со кои ќе си ги купите првите 3 реферала!
-Тие реферали работат за вас, кликаат реклами и ви заработуваат пари!
ШТО ПОВЕЌЕ РЕФЕРАЛИ - ТОКЛУ ПОВЕЌЕ ПАРИ!
Како поминува времето ќе купувате повеќе и повеќе реферали кои драстично ќе го зголемат вашиот баланс!

(Hint #1: Обавезно кликајте ги 4-те портокалови реклами секој ден ако сакате да заработите од вашите реферали!)

Probux има веќе како две години активно функционира и до сега нема испуштено ниту една исплата!

Член од
5 септември 2014
Мислења
10
Поени од реакции
1

PTCircle до сега најдобриот сајт од кој може многу да се заработи.
Се зачленуваш и ти требаат еден час работа да кликаш до 92 реклами за кои добиваш во првото ниво $1.22 и плус заработката од директни и изнајмени реферали(овие можат да се купат со пари што ги добиваш од страната поточно од BuxBonus за кои не треба ти од заработените пари да даваш).Условот за вадење пари и за надоградување е да вложите $7 само еднаш преку емаилот што планирате да вадите пари.Парите можат да се вадат преку Skrill,PerfectMoney,EgoPay и BitCoin.
И не е измама јас работам два месеци и навистина може да се заработи

Кој би сакал да работи може да се зачлени: http://www.ptcircle.com/?ref=kika38

Kajgana Shop

На врв Bottom