Busta Rhymes во Colosseum - 28.04.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Аман доста хејташ...

Use your brain a little .
Муабетов ми е, од тие 3к ни 30 души сериозно нема да дојдат.
И не.
Не хејтам.
Знам дека Баста има да напуни не Колосеум, Стадион.
Човекот е еден од Оние...

Само да ве информирам дека сите карти од 650 денари се распродадени, а има уште малку од 850. Денес бев во Југотон и ми рекое дека нема од 650, па не купив карта. Бидејќи многу ми се иде на журкава, а не ми се дава 850 - ќе мора да се снаоѓам на друг начин...

Само да ве информирам дека сите карти од 650 денари се распродадени, а има уште малку од 850. Денес бев во Југотон и ми рекое дека нема од 650, па не купив карта. Бидејќи многу ми се иде на журкава, а не ми се дава 850 - ќе мора да се снаоѓам на друг начин...

Почекај уште малце. Сигурно типците од SureShotz (за евентуални печатни грешки во имево не одговарам) ќе делат гратиси по сајтовиве.

Почекај уште малце. Сигурно типците од SureShotz (за евентуални печатни грешки во имево не одговарам) ќе делат гратиси по сајтовиве.
Зошто би делеле гратиси? :nesum:

Ако ја преселат журкава на друга локација, ваљда ќе има пак по 650 карта. Ова моја претпоставка и надевање.

Зошто увек делеле кога биле они организатори.
Хммм... ОК, али во овој случај каде што организираат журка со ѕвезда од светски размер и пуштаат во промет само 2.000 карти, некако ми нема смисла да поделат 1.000 гратиси на пример кога тие можат да ги продадат... :toe:

Тешко дека ќе ја преместат локацијата, сакаат они да го лапнат кешот.
Додуша за да го здрви џебот на Баста, тешко дека ќе му остане нешто повеќе на газдата на колосеум, ама од пијачки ќе му биде и повеќе од доволно.

Или не

Chris Lighty, the head of violator (busta's mgmt.) Has now convinced busta to do all the eastern europe dates as planned

April 27 to May 1
So I'm looking to keep the original dates you've been advertising for zagreb, skopje, pristina, prague + bratislava
Sorry for the back + forth but I'm doing my best here to make your dates happen

Best
Dan Green

Или не

Chris Lighty, the head of violator (busta's mgmt.) Has now convinced busta to do all the eastern europe dates as planned

April 27 to May 1
So I'm looking to keep the original dates you've been advertising for zagreb, skopje, pristina, prague + bratislava
Sorry for the back + forth but I'm doing my best here to make your dates happen

Best
Dan Green

Или да

Откажување

Баста, сепак, не доаѓа во Скопје!!!

A1E5E55547A82E4AB8D9A56B8AA9D9CA.jpg
Ви го пренесуваме соопштението од Нова Х Идеа, кое тие го добија од матичната куќа на Баста Рајмс, преку кое се откажуваат неговите концерти во регионов...

Нашите организатори се разочарани од непрофесионалното однесување на Баста Рајмс и неговата продукција.

Violator штотуку доби ОГРОМНА понуда за концерт на Баста Рајмс во Африка и тој мора да биде таму од 28 Април до 4ти Мај (вклучувајќи ги и деновите за патување). Овој концерт ги одзема датумите кои веќе беа договорени за концерти на Баста во Прага, Братислава, Скопје и Приштина стои во соопштението кое организаторот Нова Х Идеа го доби од менаџерскиот тим на Баста Рајмс. Поради оваа причина, организаторот го откажува концертот кој требаше да се одржи на 28-ми април во клубот Колосеум. Сите оние кои веќе си обезбедија влезници можат да си ги повратат парите на продажните места од каде се купени истите.

Доколку се обезбеди друг датум за концерт на Баста Рајмс организаторот ќе го најави истиот во ново соопштение до јавноста.
Violator just got a Huge offer for a Busta concert in Africa and he must be in the country April 28 to May 4 (including travel time) to do it....and have now taken away some of my dates for Busta for PRAGUE, BRATISLAVA, SKOPJE & PRISTINAApril 25, yesterday i was told i was getting drops & sign offs & just now they told me thislet me know if this is possible for you & how you'd like to prceed...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom