Burn Notice

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
мене баш ми беше очаен the fall of sam axe, го изгасив на првите 20 минути, ми изгледаше премногу форсирано и како да пробуваат да исцицаат секој можен долар од серијата.. Ептен ме бендисува сценариото и режијата на серијата ама во филмот беше очај..
Мораше да направат приказна од каде дошол Сем и од каде му се сите тие врски со фби и циа.
Плус имаше моменти кои подоцна во 5та сезона ќе се расчистуваат.

H

HoT IcE

Гостин
мене баш ми беше очаен the fall of sam axe, го изгасив на првите 20 минути, ми изгледаше премногу форсирано и како да пробуваат да исцицаат секој можен долар од серијата.. Ептен ме бендисува сценариото и режијата на серијата ама во филмот беше очај..
Исто и за мене, серијата е комплетна и вистински квалитет, мерило за квалитет: breaking bad од акциони серии.:icon_mrgr:

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Има нова серија Person of Interest мислам беше...
Сте ја гледале?
Мислам дека е тазе,тек у Америка втора сезона иде ако не се лажам.
Слична била по приказната како Burn Notice,тајни агенти,заговори итн...

H

HoT IcE

Гостин
После Burn Notice неверувам дека друга би ме заинтересирала, но може да се види, чисто информативно, али неверувам дека некој ќе глуми ко Мајки и Сем, онака квалитетно до даска.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
После Burn Notice неверувам дека друга би ме заинтересирала, но може да се види, чисто информативно, али неверувам дека некој ќе глуми ко Мајки и Сем, онака квалитетно до даска.
Јасно.
Оваа била посериозна,накај трилер-акција.Од тоа што прочитав барем.

H

HoT IcE

Гостин
Јасно.
Оваа била посериозна,накај трилер-акција.Од тоа што прочитав барем.
Тури му сол, уживам да гледам серија ко Burn Notice, премногу чил атмосфера, акција, женски во бикини и добри финти во едно место, едноставно после напорен ден вистински избор за релаксација и одмарање мозок, ретко ваква атмосфера и серија да сум сретнал, а да не биде комедија.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Тури му сол, уживам да гледам серија ко Burn Notice, премногу чил атмосфера, акција, женски во бикини и добри финти во едно место, едноставно после напорен ден вистински избор за релаксација и одмарање мозок, ретко ваква атмосфера и серија да сум сретнал, а да не биде комедија.
Ја имаш гледано White Collar? Исто е и таа од USA Network и е најслична серија до Burn Notice од сите шо имам гледано досега.

Има хумор, исто така е добра за релаксирање, за тепање веме... е ама за жал, нема женски во бикини. :P

Пред два дена заврши Summer Finale за 4-та сезона. Неа уште ја немам гледано, ама можам да кажам дека од прва до трета се топ!

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Ја имаш гледано White Collar? Исто е и таа од USA Network и е најслична серија до Burn Notice од сите шо имам гледано досега.

Има хумор, исто така е добра за релаксирање, за тепање веме... е ама за жал, нема женски во бикини. :P

Пред два дена заврши Summer Finale за 4-та сезона. Неа уште ја немам гледано, ама можам да кажам дека од прва до трета се топ!
Баш ќе ја ѕирнам.Фала за инфо.

H

HoT IcE

Гостин
Фала Александар за инфо, али следна серија на таргет ми е Suits, можеби откако ќе завршам со неа ќе ја зирнам и White Collar.
Инаку, 5ва сезона досега со најмногу акција, најмалце чил моменти, дали е ова последна сезона ќе видиме, досега само тензија, акција и нови сплетки видовме од 5ва сезона.

H

HoT IcE

Гостин
Само што ја изгледав 10та епизода од 6 сезона, и можам да кажам слободно дека ова беше најдобра епизода во целата сезона, па можеби и последни две сезони до сега, фантастично, тотално неочекуван потег на Кард, го сметав за пријател на Мајки.
Следна епизода дури на 8ми ноември, фак ит, едвај чекам да видам како ќе се одвива сега серијата и зошто Кард го направи тоа што го направи.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Фала Александар за инфо, али следна серија на таргет ми е Suits, можеби откако ќе завршам со неа ќе ја зирнам и White Collar.
Инаку, 5ва сезона досега со најмногу акција, најмалце чил моменти, дали е ова последна сезона ќе видиме, досега само тензија, акција и нови сплетки видовме од 5ва сезона.
И ја сум при крај на 5та сезона и можам да кажам дека не ме остава на раат ни до ВЦ да отидам дур трае некоја епизода.Сплетки,акции,заговори....еден тон.Јака јака.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
И ја сум при крај на 5та сезона и можам да кажам дека не ме остава на раат ни до ВЦ да отидам дур трае некоја епизода.Сплетки,акции,заговори....еден тон.Јака јака.
Ако ти се допаѓа 5та, тогаш за 6та ќе немаш зборови. :P

Само се надевам дека некогаш ќе ги вратат Менаџмент, Сајмон, па дури и Вон. На серијава и фалат психопати... ( Ансон не го бројам. :P )

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Мене ми фали Макс, интересен лик и добар глумец беше, штета што замина прерано од серијава.
Да...и мене Макс ми фали...ама, ако не се случеше тоа што се случи, приказната на 5та сезона ќе беше многу подосадна.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Дајте малце да ја раздвижиме темава :)

Која ви е омилена епизода,сцена,случка,смешка,пресврт итн?

Да почнеме со епизода а?

Ајде кажувајте :)

Kajgana Shop

На врв Bottom