Бурен живот

• Креатор на темата Креатор на темата TuFka.
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .
го замолувам ацид да ја остави темава малце да си потераме сеир и да се посмееме. мислам дека фали малку смеа на форумов после одредени настани :)

Acid dali ke se slozish so mene? te molam odgovori mi :)

Nekoi zhiveat mnogu burno, nekoi nemaat ni zhivot. Pod buren zhivot mislam na moeto sekojdnevie , shto sum opkruzhen so ogranicheni umovi , bezkesharica.. a pritoa zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane'' - 200 na saat / petok, sabota. Preku nedela idam vo shkolo, pa zatoa nemozham da zhiveam tolku burno , a sepak picham 100 na saat.Muabetot ne mi e da vi ja raskazham mojata avtobiografija, tuku da im pomognam i dokazham na onie shto '' nemaat zhivot ''. Pishuvajte si tuka za vashite ebeni iskustva vo zhivotot vo odnos na iskachanjata , deshavkite ... Ako mi se otvori dizna , kje napisham tekst koi kje ve voodushevi vo odnos na toa kako zhivem. :))

Zhivotot e najdragocenata rabota koja ni ja dal Bog.
A шо ќе биде ако обработувате сабота(ако одеш на школо у сабота)?

Брате немој брате такви ране фацки не одат во сабота во школо брате :pos:
Случува се да обработуват празници и сега шо ќе праве детето, ја мислам дека 1 ден е малку за бурен живот;)

Јас незнам како форумџика со скоро 16 000 мислења и 5 годишна активност на форумов му обврнува внимание и објаснува на некој средношколец кој од завчера се зачленил на форумов со цел да го опише неговиот "бурен" живот.

А ти чика куре ако ти беше толку бурен животот , крај краева шо се зачлени на форумов , да ја убиеш досадата :pos: ?

Ни ја не знам да ти кажам. :pos: Превише слободно време се вика тоа. :)

imam diploma za debeli zheni.

Ја многу кивам кога има дебели жени во близина. Исто, ако ги гледам во очи, ми црвенеат и ми солзат очите.
Комотен сум со дебела жена само во кујна. Некако прикладно ми изгледа.
Шотијазнам. :confused:

ЈАс кога искачам во град абе нема женска што не ми се свига .......

Шта је бе мишеви шта сте се усрали!

На стриптиз бил, леле голем кур кај си бил, „београдски“ и бугарски курвичиња у секоја втора биртија има, грди се као бараби, сало им тече од сите страни, тоа ако е врвот на бурен живот, мило ми е што не го живеам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom