Бурек

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558
http://www.wwb.com.mk/

Дебелион во Јади Бурек ги откорна во рекламирање,па си викам дај да пробам.Купив денес баничка со фета.Пре-до-бро.Браво.Мило ми е што имаме вакви македонски компании кој нудат квалитетни производи.Дечкиве извезувале и за Америка и Западна Европа.Со среќа да им е.

Мене па не ме одушевија баш.:toe: Баничката со фета sucks. Бурекот со спанаќ и фета исто така не го бива. Фил премалце, со вкус на трева потпржена со бибер, кори добри, ама премногу. Релативно добар им е само бурекот со месо, ама и тој не е да го купиш по втор пат.

..Еееј каква идеја сте ми дале!!!..идам да си купам бурек...јејееее!!!:baeh::drk:

Нормално, поубаво ми е да јадам бурек отколку паштета на пример....

Смрт ми е кога отварам гурманско катче :nesum:

Не пребирам од кај е.Си јадам по 2 четврта пица бурек стандардно.

Денеска на голем одмор нашколо како убаво ми дојди еден бурек со месо :salut:

Море она скопјаништана арамишта бе! Од неколку места имам земено бурек ама каде каде 1/4-та е помала од 1/4-та во Прилеп. А цената иста.

Јадам бурек, највеќе со сирење и пица бурек, иако не одбивам и да е со спанаќ, месо или друго:pipi:

јадам бурек и тоа мноооогу ама мноооогу строго пица бурек....

Јадам бурек.Најчесто пица бурек и со месо.

Зарем има човек што може да оддолее а топол бурек и ладен јогурт??? посебно така кога се враќате од град у 2 3 па поминувате покрај фурна у чаир.. лелеее мераци..!!!

Каков бурек сакате? Најдобра бурекџилница каде се продава највкусниот бурек? Секакви рецепти за правење бурек..... напишете тука.
Мене највкусен ми е бурекот со месо или зелка, кога го купувам од бурекџилница Боби или пекара 10ка, а на вас? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom