Бурек

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558
Ве читам и ми се плаче за бурек!Си се симнав кај мене има бурекџилница си купив 1/4 пица и о.5 јогурт!Мјам,мјам,мјам,мјам!

Tanjushka напиша:
Kje si umram sega od potreba po burek! I da se znae:burek vo vselenata najdobar e vo "Zhito Lux" karshi Rekord!!!!!! Mrsen taman kolku shto treba i ne so mast praven tuku so margarin. Topol, shtotuku izvaden od furnata, so bitolsko jogurtche...mf,mf,mfff....njam,njam,njam...
bujrum pomini na burek(topol shtotuku izvaden od furnata) i jogurt(skopski):baeh:

Бурек насабајле како легнува, аууу
a015.gif

У Скопје , во секое време(недела , петок , кога сакаш...) увек работи Жито Лукс на Рекорд , а таму има најубав бурек во Скопје и цела држава.Особено сабота сабајле,стануваш накај 9 искачаш у Жито...и мскаш набрзинка еден четврт со сирење и литро јогурт.Лелелеееее ми се пријаде

Моментално јадам бурек со сирење и јогурт....совршенство на врв на јазик ..... Хахахахахаха

Бурекот наш е закон. Бев во Германија и таму едни Турци правеа бурек, ама даааалекууу беше од нашиот. Зејтин ич немаше =)

Петар-МКД напиша:
Бурекот наш е закон. Бев во Германија и таму едни Турци правеа бурек, ама даааалекууу беше од нашиот. Зејтин ич немаше =)

Ама затоа имало овча лој! :pos:

ееееееееее луѓе луѓе

па искрено да кажам бутек е нешто многу лошо во исхраната бидејки сите сакате топол бурек и ’’средно мрсен’’ да е , а дали некогаш сте размислиле што ми се случува во организмот откако ќе изедете нешто???
не сте се прашале хехе
епа вака - бурек да се јаде е најздраво кога е ладен да се јаде (немојте да помислите дека зборам за бајато) и да не е воопшто мрсен бидејки маснотиите да не објаснувам каде одат а топлото тесто не се вари добро во организмот и доаѓа до лепење на самото тесто на цревата ај да не ви објаснувам многу зш ќе ви се згади од бурек за целиот свој живот!!!

Јас сабајлево за доручек јадев, закон е! Највеќе го сакам со сирење и пица бурек. Со месо ретко.

jadam burek!najprvo so sirenje a ako nema togas so meso.

Нормално дека јадам. Со сирење и спањак

Pa sum bil na poveke mesta van MK i su naisol ne bas na burek ama nesto slicno ne e nekoja razlika.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom