Бурек

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558
nema nigde kako burek makedonski najbolje e

Burek skoro sekoj den jadam! ZAKON! Mene najubav mi e pica burek

burek so meso & jogurt, standart kombinacija, nema promas

Ај да не се фалам,ама праам најдобар бурек околу Средоземјето,само корите се многу скапи бре....Ама го измакедончив и маж ми,па сега еднаш неделно бурек се јаде!

пред еден час јадев еден бурек од една бурекчилница АРОМА кај мене у комшии!сакам секаков бурек-со месо,сирење,спанаѓ!преска јадев со месо!и јогурт си пиев уз бурекот!мераци!
навистина имаме најдобар бурек!

Пица бурекот многу ми е вкусен со јогуртче мммм убавина

Пица бурек јадам највеќе ретко кој знае да го погоди ама барам.Последен добар што го јадев секое сабајле во Охрид во Мартина ми се свиѓаше пошто беше мрсен а сепак после не ми е тешко на душа од него ,секое сабајле по два четврта со литро од најгадниот јогурт на светов ''Лабрадор''---ти знајш зоштоsd

Пица бурек јадам највеќе ретко кој знае да го погоди ама барам.
Пола саат читам и едвај ја разбрав смислата на реченицата:uf:и уште не сум сигурна дали ја разбрав:toe:

Инаку јадам секаков бурек,само да не е мрсен многу...мх мх мх како би ми добредошол сеа еден со сирење(или касно е веќе за бурек,ај тогаш утре сабајле ќе го посакам:pos:)

Многу сакам бурек со месо,кога е уште топол.По сабајлечки,мх мх мх...

Пола саат читам и едвај ја разбрав смислата на реченицата:uf:и уште не сум сигурна дали ја разбрав:toe:

Инаку јадам секаков бурек,само да не е мрсен многу...мх мх мх како би ми добредошол сеа еден со сирење(или касно е веќе за бурек,ај тогаш утре сабајле ќе го посакам:pos:)

Најверојатно сака да каже дека јаде пица бурек,ама ретко кој знае да го направи како што он го сака,ама сепак бара по бурекџилниците некој што му го погодил вкусот:pos:

Добро де тоа ти е еве таа над мене ти појасни што сакав да кажам со нејасната реченицаsd

Јадам секаков само да не е со сирење и зелка и да не е многу мрсен.После сум заситена пола ден.

burek rulz..osven makedonski iam probano u solun burek odvraten bese plus kockasta forma:tapp:

ух обожавам бурек,со месо,со сирење,со зелка,спањак,пица мхмхмх буквално со све

Бурек со месо и јогурт ммммммм нешто најубо на цел свет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom