Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Zal mi e za Gladbach ama Rose vleto se seli vo Dortmund.

Од следната година Бундес на СК.

Edin Terzic vo ramkite na moznoto donese pobeda protiv Werder. Imase vekje razlika vo igrata ne bea tolku letargicni. Moukoko prv pat od pocetok, se gleda deka mu fali iskustvo iako imase 2 sansi za gol. Mi se dopadna sto bese aktiven i ja vrsese rabotata koja mu bese dadena. Ali sepak Haaland momentalno e nezamenliv vcera ke dadese sigurno po nekoj gol.

Од следната година Бундес на СК.
Топ.
Као ќе биде сега ако добро памтам со измениве, Арена ќе ги има калчо, шпанско, француско, Јужна америка, УЕФА, и балканскиве?
А Спорт Клуб, англиско, германско и турско?

Топ.
Као ќе биде сега ако добро памтам со измениве, Арена ќе ги има калчо, шпанско, француско, Јужна америка, УЕФА, и балканскиве?
А Спорт Клуб, англиско, германско и турско?
Да, плус естонско, латвијско, словенско, словачко, колумбиско, мексичко. Очајна телевизија СК, едино ПЛ ќе ги држи у игра.

Да, плус естонско, латвијско, словенско, словачко, колумбиско, мексичко. Очајна телевизија СК, едино ПЛ ќе ги држи у игра.

Мистеријата е разрешена - сепак СК значело Стефи Кралица.

Нели кажаа дека и Премиер ќе биде на Арена? Или трипам?

Шалке пак изгуби:(

Doprva ke ima drami. Steta, uste eden golem klub najverovatno ke krahira na debelo. Ko ke pomislam na Hamburg, Kaiserslautern, 1860 München, MSV Duisburg, VFL Bochum, Nürnberg...klubovi koi ostavija beleg vio prvata liga ama ete. Mobiliziraat seuste golem broj na lugje a posebno Schalke e apla popularen klub.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom