Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.520
- Поени од реакции
- 26.609
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да пишам "Ова е најбалканското нешто го имам видено на германски натпревар" ама сепак противничките фанови не скокнаа во иста секунда му ја скршат главата
Es zgresil tribinata ko sto vidov imase i zeni i deca tuka.Хахахах, од фашисти до најголеми либерали стигнаа германциве, кој рече дека не се менува менталитетот. Во речиси било која друга лига, без глава ќе излезеше овај од трибини.
Em nervozen oti gi potopija ama i mu pcuele zena, deca itn. nesto sto za zal sekoja partija se desava iako e bezveze ama pa od druga strana kako igrac treba poopusteno da reagiras (osven neli ako se rasisticki ispadi).А зошто изреагира вака играчот ? Има среќа,можел да го јади на големо
Имаше еден од Дортмунд од младинците даде неколку гола на еден меч, и толку исчезна, шо се случи со тој играчSo Jude Bellingham vcera blesna nova zvezda. Fenomenalen nastap so 17 godini iako bese Duisburg. So golot vcera e najmlad igrac sto dade gol za Dortmund.
Ne znam na kogo mislis iskreno.Имаше еден од Дортмунд од младинците даде неколку гола на еден меч, и толку исчезна, шо се случи со тој играч