Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Ноер фати добар зицер на крајот.
Лагано до титула Баерн, нека ја прекрстат лигата во Баерн Минхен, нема смисла веќе :)
Со пола гас си освојуваат секоја година

Они 8 од последни 10, Барса ако освои годинава ќе има 7 од последни 10, Барса лига.

Иначе, честито, заслужена титула. Како дојде новиов тренер, го прегазија секој противник. Многу подобро играат од ланска сезона главни фаворити за ЛШ.

Они 8 од последни 10, Барса ако освои годинава ќе има 7 од последни 10, Барса лига.

Иначе, честито, заслужена титула. Како дојде новиов тренер, го прегазија секој противник. Многу подобро играат од ланска сезона главни фаворити за ЛШ.
A juve 9/9 :P cestito titula, cestito i za bilefild, imaat strava navivaci, a pred nekoja god bea 3 liga...
Автоматски споено мислење:

Ke zaboravev, alfonso dejvis otkritie na godinata vo site ligi

Ноер фати добар зицер на крајот.
Лагано до титула Баерн, нека ја прекрстат лигата во Баерн Минхен, нема смисла веќе :)
Со пола гас си освојуваат секоја година

Jebiga, Baern so uslovite sto gi imaat e normalno da osvojat pokje od drugite. Ne vikam deka mora da se 8 po red ama ne e cudno so duplo pogolemi prihodi i duplo pogolem budzet prema vtoriot vo ligata da dominiraat. Pa za drugite da ne pravime muabet. Spanija, Italija i Francija e isto dominacija na eden klub poslednite 10 godini, edino Anglija malce e porazdvizeno. Ama p i tamu so 30 boda plus da stanes sampion e ogromna dominacija, barem godinava ;)

Jebiga, Baern so uslovite sto gi imaat e normalno da osvojat pokje od drugite. Ne vikam deka mora da se 8 po red ama ne e cudno so duplo pogolemi prihodi i duplo pogolem budzet prema vtoriot vo ligata da dominiraat. Pa za drugite da ne pravime muabet. Spanija, Italija i Francija e isto dominacija na eden klub poslednite 10 godini, edino Anglija malce e porazdvizeno. Ama p i tamu so 30 boda plus da stanes sampion e ogromna dominacija, barem godinava ;)
Добро сега и Дортмунд последните две сезони се изнакупија играчи ама никој не им е крив кога купуваат просеци како Хазард а лупаат по 30 40 милиони за таков играч.
Брандт единствено ми дели другите се мех, титула со тие играчи малце потешко.
Си имавте шанса и си ја прокоцкавте и лани и оваа сезона.
Лани ако не се лажам едно време му бегавте на Баерн 9/10 бода.

Добро сега и Дортмунд последните две сезони се изнакупија играчи ама никој не им е крив кога купуваат просеци како Хазард а лупаат по 30 40 милиони за таков играч.
Брандт единствено ми дели другите се мех, титула со тие играчи малце потешко.
Си имавте шанса и си ја прокоцкавте и лани и оваа сезона.
Лани ако не се лажам едно време му бегавте на Баерн 9/10 бода.

Taka e ama edna sezona ne e pola godina i godinava Leipzig begase pa ete ne uspea. A Hazard dali vredi ili ne mislam vredi i pokaza deka 25m EUR bea dobro vlozeni. Ali toa e znaes od Atletiko deka ima i podobri timovi so podobri uslovi i e mnogu tesko da se uspee pokraj taa konkurencija.

Taka e ama edna sezona ne e pola godina i godinava Leipzig begase pa ete ne uspea. A Hazard dali vredi ili ne mislam vredi i pokaza deka 25m EUR bea dobro vlozeni. Ali toa e znaes od Atletiko deka ima i podobri timovi so podobri uslovi i e mnogu tesko da se uspee pokraj taa konkurencija.
Знам, јасно ми е ама истото и за Атлетико важи, помина тоа време кога можеше да се кажи дека Барса и Реал се финансиски многу понапред од Атлетико, не дека не се сеуште во предност ама последните неколку години Атлетико се расфрла со пари и не смее оправдување да им бидат финансиите, е сега проблемот кај Дортмунд и Атлетико е шо трошат ама и продаваат.

Халанд со 2 комада. Лајпциг не е дораснат вгодина ќе биде интересно со нив.

Лајпциг ќе си фатат ЛШ туку Леверкузен како се преебаа, џабе имаа добра сезона на крај се искоцкаа во неколку натпревари

Од Челзи го купија минатото лето.

Крамарич си игра курташак со Дортмунд :)
Автоматски споено мислење:

На муабетот уште еден му закова :oleee:

Еве каков удар врз тимот е заминувањето на Хакими.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom