Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не пишал ја ќе пишам. Бундесов досега доста интересен но Леверкузен и посебно Шалке досега очајни. Една година горе една долу, од тоа пати лигата. Борусија засега солиден. Не е нешто за око но одбраната доста солидна ми се допаѓа од тоа Дортмунд патеше. Ќе видиме.

na koja mak tv ima bundesliga

Телевизија 24, но само по еден натпревар во сабота од 15:30 и тоа друг меч од оној што се пренесува на Еуроспорт 2. Пример денеска на Еуроспорт 2 ќе оди Хофенхајм - Дортмунд, на Телевизија 24 друг меч, најверојатно Херта - Гладбах.

Шалке 0:5 петти пораз по ред. Дортмунд 7:0 машинерија има потенцијал тимот годинава. Баерн секако е фаворит број еден ама не знам дали тимот е доволно голем за три натпревари. Сосе повредени сега имаат 16 играчи. Ептем тенко калкулирани и ќе летне некој бод во лигата.

Шалке 0:5 петти пораз по ред. Дортмунд 7:0 машинерија има потенцијал тимот годинава. Баерн секако е фаворит број еден ама не знам дали тимот е доволно голем за три натпревари. Сосе повредени сега имаат 16 играчи. Ептем тенко калкулирани и ќе летне некој бод во лигата.
Da ne se nadevash Dortmund deka mozhat da im zamrsat smetki na Baern u Bundes :D ?!

После вакво 7:0 мислам дека можат и ЛШ да освојат :D;) Мала шала поќе надежта зборува него разумот.
Te sfakjam ko fan, mnogu jasno deka se nadevash. Ama realno i so 12 igrachi vo roster Baern laganica osvojuvaat.

Абе пренесуваа ли некој Бундес натпревар во вторник/среда на ТВ 24?

znaci ako dobro razbrav, 24 ke davale toa sto ne davaat na eurosport 2, u prevod, utre derbi koa ke se igra primer baern dortmund ili salke dortmund i tn i tn, ovie ke prenesuvaat hofenhajm frajburg, ekipi sto ni od doma na tv ne gi gledaat. Pa koj kur se nafatile da prenesuvaat koga ne davaat toa sto ide na euro 2kata.
Ajt mrs u picku mater, i na ovie t home majkata vo picka monopolska da im ja ebam.[DOUBLEPOST=1538161325][/DOUBLEPOST]Nego sea na flash gleam penalov herta sto go dobija, kako be so VAR go davaat ova ne mi e jasno, koga ocigledno bese deka igracov ja propusta topkata i so levata noga namerno pravi poteg za da iznudi penal, a topkata ne ni se obide da ja fati, ja propusti namerno radi toa.

Последно уредено:
znaci ako dobro razbrav, 24 ke davale toa sto ne davaat na eurosport 2, u prevod, utre derbi koa ke se igra primer baern dortmund ili salke dortmund i tn i tn, ovie ke prenesuvaat hofenhajm frajburg, ekipi sto ni od doma na tv ne gi gledaat. Pa koj kur se nafatile da prenesuvaat koga ne davaat toa sto ide na euro 2kata.
Ajt mrs u picku mater, i na ovie t home majkata vo picka monopolska da im ja ebam.[DOUBLEPOST=1538161325][/DOUBLEPOST]Nego sea na flash gleam penalov herta sto go dobija, kako be so VAR go davaat ova ne mi e jasno, koga ocigledno bese deka igracov ja propusta topkata i so levata noga namerno pravi poteg za da iznudi penal, a topkata ne ni se obide da ja fati, ja propusti namerno radi toa.

Па да и мене ми беше чудно пошо топката отиде веќе, а преочигледно беше дека Саломон Калу се намести намерно да падне. Како и да е заслужено еве ги и со втор гол. Супер ја почнаа сезоната Херта и малку повеќе со посед играат и пофанзивен фудбал за разлика од минатите сезони кога повеќе на контри играа. Сега дури со Баерн се трудат со посед да играат и успеваат, а и многу добри офанзивни акции прават. Секоја чест за Пал Дардаи како ги скоцкал и како променил успешно нешто.

Тв 24 даваат конечно Бундес,воопшто македонска тв станица да даде некоја Европска Лига во фудбал:eek::eek::eek::eek::eek::cuc::cuc::cuc: Се поклонувам ...... Башка супер избор е искрено,Германците се супер .:drk: Многу ми е мило.Извинете вака коментар на оваа тема,но многу ми е мило да гледам некоја лига со македонски зборови ....:):):):):) Многу сакам ако може италијанска некако напори само да се направат ....И на рај сум ...... Еби Енглези,Шпанци,Французи .....Со Италијанци и Германци израснав.:sneaky:

Санчо прв асистент во лигава со 120-130 одиграни минути. Ниту еднаш стартер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom