Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фер плеј за Баерн - место да стојат до крај на терен дур им го дадат трофејот на Франкфурт тие сосе тренер си заминаа во соблекувалната.
И да, пенал беше и само судијата знае зошто не го даде. Но партијата не се изгуби во 94та минута со не дадениот пенал туку во предходните 90 минути..
Премногу драматизираш за глупости.Фер плеј за Баерн - место да стојат до крај на терен дур им го дадат трофејот на Франкфурт тие сосе тренер си заминаа во соблекувалната. Само Ноер и уште еден друг мислам до крај стоеја и шлапкаа. Почнуаќи од Хајнкес тоа е тотално нефер однесување и оштро се критикуваше во јавноста. Хајнкес после се бранел демек никој не му кажал а и немал на ум дека требало да остане уште. Ахам, сигурно. 40 години тренер со над 1000 партии не знаел дека на крај треба да се честита на победникот. Затоа го неќат Баерн во Германија. И да, пенал беше и само судијата знае зошто не го даде. Но партијата не се изгуби во 94та минута со не дадениот пенал туку во предходните 90 минути.
Респект за Ковач прав лидер на својот тим. Франкфурт покажа све тоа што не Баерн му недостига. Емоции, желба за победа, тимски дух.
Премногу драматизираш за глупости.
Глупости се. Ништо страшно не е. Голема работа ако не останале сите на терен. Нигде нема пишано правило дека мора да останат сите. Јбг заборавиле ама не е толку драматично колку што го прикажуваш.Абе цела германска фудбалска јавност за тоа дискутираше и денес во толк шоата па дури Хајнкес после тоа се извини. Мислам колку пати во форумов дискутираме за сељачки тренери кои после пораз не даваат рака а сега цел тим си замина. Не е тоа глупост. Обратно да беше управата на Баерн прва ќе беше да кења.
Абе цела германска фудбалска јавност за тоа дискутираше и денес во толк шоата па дури Хајнкес после тоа се извини. Мислам колку пати во форумов дискутираме за сељачки тренери кои после пораз не даваат рака а сега цел тим си замина. Не е тоа глупост. Обратно да беше управата на Баерн прва ќе беше да кења.
Премногу драматизираш за глупости.
Па и ти па Стелт ако го земаш за некој пример далеку ќе стигнеш.Да бе така е ќе дежура за вас
Не сте учени малце контра да добивате али поединци од Баерн фановите на форумов многу галамат па после ги нема. Иначе ја не ве барам вас туку во тој случај вашиот лидер Стелт. За разлика ја реално пишав дека Дортмунд годинава си е тиња али вие сеуште го мислете Баерн како 2013.[DOUBLEPOST=1526818104][/DOUBLEPOST]http://www.kicker.de/news/fussball/...s-warten-eintracht-siegerehrung-nicht-ab.html
Ете умерениот и сериозниот Кикер исто нема разбирање за тоа што се деси по партијата. Ама да, ја само драматизирам.
Па и ти па Стелт ако го земаш за некој пример далеку ќе стигнеш.
За разлика ја реално пишав дека Дортмунд годинава си е тиња али вие сеуште го мислете Баерн како 2013..