Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Ama tie se prijavile prvicno kako Red Bull Leipzig ama pravilata na ligata zabranuvaat nosenje na ime od kompanija vo imeto. Zatoa Rasenballsport, zbor koj e gramatikalno korekten ama sekako ne se koristi vo normalna komunikacija. Neli bitno im bese RB da moze kako kratenka da se koristi.

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Алваро Домингез ја завршува кариерата на 27 години поради константните повреди на кичмата.

CzVqWk2XgAAVx3a.jpg

Него Келн :cuc:
Им скинаа бодови на Дортмунд, Баерн, Салзбург, Шалке...

Ми е смачено секоје второ коло истото да го пишува ама Дортмунд пак огромно оштетен од судијата. Голот на Вагнер не требаше да важи затоа што пред тоа очигледно го турна Бендер и после самиот призна дека беше прекршок. Второ е црвениот за Ројс. Противничкиот играч му го трга дресот една минута - место тој да добива жолт на Ројс му се даде.

Германските судии се очајни.

Игорче јави се.:) Газење за крај година.:uzi::uzi::uzi:
За мене најдобар натпревар сезонава.Максимум дисциплирана игра и одлични во нападот.Левандовски да не себичеше ќе имаше барем уште еден,два голови.А голманот на Лајпциг се здроби од бранење.Додуша кога ќе ги собереш сите зицери на тацна,тогаш требаше барем уште три гола. .Ај што бранеше голманот,"бранеа" и играчите,а бранеа и оквирите.:)

Во Дортмунд само -12.:свиркам:

Откако се врати Хенес 6/6 и двајца немци ги улови со "комензи бите".:PКапар му даде и на Хаселхут,тренерот од Лајпциг.Не е лошо.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom