Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Dabe a vo bl koa lapase dortmund4,5 pati po 3 boda radi greski na sudii togas ovoj licemerov nigde go nemase edvaj doceka eden moment za baern i odma na jadenje trici uste gi gural sudijata namerno a baern vodese. Za fritz niso ne kaza sto mu vleze so otvorena kopacka faul za crven.Za gotze se iznajade kako vrska nemal ova ona pa prva spekulacija za vrakanje odma imase nekoi komentari solidno izigra gotze smesno mi padna. Ja sum prv da se kaznuvaat glumenjava i namerni fauli ali niso ne prevzemaat neznam zasto trgni od barca kolku pati imaat izglumeno neymar suarez pa nameeni udari bez topka i pak nisto i naramno deka posle toa pak tie istite igraci ke go povtorat toa koa gledaat deka pominuvaat nekazneto

Чан е добар играч.

Чан е добар за по риба.

Физички е јак,за премиер е топ али нема многу фудбал у него,креативност и визија.Квази копач е.[DOUBLEPOST=1461267594][/DOUBLEPOST]
Dabe a vo bl koa lapase dortmund4,5 pati po 3 boda radi greski na sudii togas ovoj licemerov nigde go nemase edvaj doceka eden moment za baern i odma na jadenje trici ustegi gural sudijata namerno. I za gotze se iznajade kako vrska nemal ova ona pa prva spekulacija za vrakanje odma imase nekoi komentari solidno izigra gotze smesmo mi padna

:pos:

Дада сеа дека има муабет за да се врати наеднаш добро игра солдинo а до вчера беше флоп најголем највечи промашај.

:pos::pos::pos:

Нека си седи Тухел такви тренери со лузерски менталитет највише ни одговараат,од што е јак нема титула да видите....

3-1 у гости и да те испадне екипа со Емре Чан на средина и Дејан Ловрен у одбрана треба да си талент.Али Клоп за разлика од Тухел е шампион.
А Зенит коа ве лупаше во не толку далечно минато, забораи? :D

Чан е добар за по риба.

Физички е јак,за премиер е топ али нема многу фудбал у него,креативност и визија.Квази копач е.
Не заебавај сега и ти, супер играч е Чан. Како нема фудбал у него и креативност, секоја акција на Пул од него започннува. Топ играч.

Не заебавај сега и ти, супер играч е Чан. Како нема фудбал у него и креативност, секоја акција на Пул од него започннува. Топ играч.

Ај ќе праиме муабет од наредна година нека помине трансфер периодот..

Не викам ја дека е катастрофа или нешо али не е ништо посебно.Мене не ми е.[DOUBLEPOST=1461268047][/DOUBLEPOST]
А Зенит коа ве лупаше во не толку далечно минато, забораи? :D

Нас не ни е нивото да играме у второразредни такмичења и таа утакмица немаше значење за клуб од ваков калибар.Им ја пуштивме на сиротињите.:D

Башка нас не треснаа тогаш а на идиотиве им ја свртеа од 3-1 водство.

Да не зборам дека за таа текма со Зенит се отвори истрага од УЕФА али ништо не искочи на крај.:D

Ај ќе праиме муабет од наредна година нека помине трансфер периодот..

Не викам ја дека е катастрофа или нешо али не е ништо посебно.Мене не ми е.[DOUBLEPOST=1461268047][/DOUBLEPOST]

Нас не ни е нивото да играме у второразредни такмичења и таа утакмица немаше значење за клуб од ваков калибар.Им ја пуштивме на сиротињите.:D

Башка нас не треснаа тогаш а на идиотиве им ја свртеа од 3-1 водство.

Да не зборам дека за таа текма со Зенит се отвори истрага од УЕФА али ништо не искочи на крај.:D
Не збори така за Џан ќе дојдат Пеџа, Рики и Коп и ќе ти речат дека си љубоморен пошто ви го земале за мали пари. :D

Баерн со оној буџет и финансиска супериорност према другите и не е чудно што е прв и на врвот во Европа. Све друго би било екстремно лошо водење на клубот.

Ај Баварци, пошто подобро памтите настани на Баерн во лигата: Кога последен пат бил оштетен Баерн ама оштетен не во 90 минута при водство од 5:0 да не добил пенал.

Баерн со оној буџет и финансиска супериорност према другите и не е чудно што е прв и на врвот во Европа. Све друго би било екстремно лошо водење на клубот.

Ај Баварци, пошто подобро памтите настани на Баерн во лигата: Кога последен пат бил оштетен Баерн ама оштетен не во 90 минута при водство од 5:0 да не добил пенал.

Само у оваа сезона до сеа имаме 3 чисти гола поништени!!!

Да не зборам за уште мал милион ситуации.

Судењето у Германија е НАЈЛОШО у цела Европа.Не се праи ти светиња на вас колку поклони ви давале.

Само у оваа сезона до сеа имаме 3 чисти гола поништени!!!

Да не зборам за уште мал милион ситуации.

Судењето у Германија е НАЈЛОШО у цела Европа.Не се праи ти светиња на вас колку поклони ви давале.

Најлошо е се согласувам ама во клучни моменти Баерн не е оштетен. Остај тоа три гола водите 40 бодови во лигата.

Мислам на клучни моменти како ова
2,w=591,c=0.sport.jpg

Најлошо е се согласувам ама во клучни моменти Баерн не е оштетен. Остај тоа три гола водите 40 бодови во лигата.

Мислам на клучни моменти како ова
2,w=591,c=0.sport.jpg

Не сери 7 бода е разликата.

Не глеам што клучен момент е ова губевте овдека при оваа ситуација и секако ќе губевте на крај.

Не сери 7 бода е разликата.

Не глеам што клучен момент е ова губевте овдека при оваа ситуација и секако ќе губевте на крај.

Па и седум се огромна предност.

Иначе ова е слика од финалето пред некоја година каде ова беше гол за 1:0 на Дортмунд ама ништо. На крај Баерн тепа. Ќе видиме сега како ќе биде иако Баерн е фаворит за разлика од тогаш каде што беше поизедначено.

Баерн како го земаа Анчелоти за наредна сезона, очекувам Борусија да им ја собере лигата :icon_lol:

Баернлига со сила во финале ги носат. Оштетен Вердер и плус поклонет пенал за Баерн.[DOUBLEPOST=1461266175][/DOUBLEPOST]Очајни се Шалковци. Вреди за тренерот од Аугсбург секој цент ама за џабе при прва послаба фаза ќе го шитнат. Тој лузерски менталитет и вревата што ја имаат во клубот е дел од нивното битие, без тоа не може да функционира клубот а тие работи го попречува да го направи следниот чекор нагоре.

Procitaj ja izjavata na Fritz i javi mi se.

Кој очај треба да си да викаш БАЕРНЛИГА, а да навиваш за клуб што игра во таа лига :icon_lol::facepalm::pos:

Сам себе убијал...[DOUBLEPOST=1461280983][/DOUBLEPOST]
Dabe a vo bl koa lapase dortmund4,5 pati po 3 boda radi greski na sudii togas ovoj licemerov nigde go nemase edvaj doceka eden moment za baern i odma na jadenje trici uste gi gural sudijata namerno a baern vodese. Za fritz niso ne kaza sto mu vleze so otvorena kopacka faul za crven.Za gotze se iznajade kako vrska nemal ova ona pa prva spekulacija za vrakanje odma imase nekoi komentari solidno izigra gotze smesno mi padna. Ja sum prv da se kaznuvaat glumenjava i namerni fauli ali niso ne prevzemaat neznam zasto trgni od barca kolku pati imaat izglumeno neymar suarez pa nameeni udari bez topka i pak nisto i naramno deka posle toa pak tie istite igraci ke go povtorat toa koa gledaat deka pominuvaat nekazneto

Нели го научи Игорче бе, се тоа му е у уста - Геце јудата, Хенес затворот, споредбите со платите, судиите и пак во круг. Очај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom