Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Baraj od 2012 ako sakas, istoto. Ni fanovite ni igracite ja cenat titulata. Baern 2-3 godini da ne osvoi nisto ke izgubi pola od fanovite za razlika od Dortmund na primer ili drugi klubovi so vistinski fanovi.

@STEALTH , samiot znajs deka mozat poke od 10000 da se soberat tuka a vo Dortmund koloni imase niz cel grad, ne e ova negde na pole. Plus Minhen ima 2-3 pati poveke ziteli.

Sega ke objasnis sto ne e tocno vo toa sto pisav ili pak ke baras ban od tema? :D[DOUBLEPOST=1463339166][/DOUBLEPOST]München denes:

media.media.b38cd185-6281-43e8-a818-84fd061db958.normalized.jpeg

Dortmund 2012:

2351139_1_zzdo_Lb_Lo.jpg

Последно уредено:
Не се прави многу мутав, оваа година Баерн немаше парада низ со Ауди колите како секоја година, тие фанови да се соберат колку ќе бидат знаеш ли?

Нема тука народ многу нели?

@Ilumious - На последново видео и ван Гал го има ахахах

Не се прави многу мутав, оваа година Баерн немаше парада низ со Ауди колите како секоја година, тие фанови да се соберат колку ќе бидат знаеш ли?

Нема тука народ многу нели?

@Ilumious - На последново видео и ван Гал го има ахахах

Nisto ne e toa. Izgledaj go ova:

Na kraj sfakam deka navika stanuva ama steta oti sepak Germanskiot sampionat e najvazna titula za germanski klub.

Ова ме потсеќа на сдсм и вмро кога се рчкаат кој имал повеќе присутни на митинзите.

Игорче е станат како Донев што пишуваше за Арсенал цело време во ПЛ темата и што претерува со бројките за тоа колку фанови биле на прославата. :rolleyes:. 4-ти пат по ред освојуваме Бундес и не знам што очекува кога порано обично по освојувањето на Купот (+ЛШ) имаше големи прослави и паради со Ауди колите. Сега поради ЕП има само прослава за титулата во Бундес бидејќи после финалето во Купот во сабота одма играчите ќе се приклучат на припремите со своите репзентации ама ајде нешто да се провоцира само. Нормално дека и Вердер да освојат наредната сезона дека ќе има повеќе навивачи на прославата отколку што имаше денеска на прославата на Баерн.
Разбирам да е исфрустриран ама до толку :rolleyes:[DOUBLEPOST=1463343720][/DOUBLEPOST]@STEALTH го има и Емре на прославата. За тој играч ми е криво што лесно се отарасивме од него после позајмицата во Леверкузен. Се надевам ќе се врати еден ден пак.

Aj pak ja sum losiot a samo prenesuvam vesti i vistinata. I samite fanovi na Baern se nezadovolni od toa, kako se slavese titulata.

http://www.focus.de/sport/fussball/...lbst-fans-die-nase-voll-haben_id_5536245.html

Vikaat, sekoja godina isto sranje i ist raspored. 1 sat oddaleceni od fanovite na Balkon ke propeat istite pesni i potoa ke gi snema igracite. Onaka, radi reda.

Честито, достигна ново ниво на патолошки хејтер и лажго. Кои фанови бе, цитирани се ИНТЕРНЕТ коментари кој ги пишува којзнае кој.

Тој начин на прослава е одамна, али кој да ти објаснува на тебе, оди еби нешто, пишувај нешто за Losemund, патетичен си стварно со Баерн Баерн Баерн коментарите. Дај Боже шупакот да ви го отвориме у Берлин, да не знаете кај се излезите од стадион, ебате искомплексираното човече. Уште појако е што сега се покажува колку си бил лицемерен со постовите тука кога освоивте две по ред, али откако Робен ви го збута сосе јајца у Лондон, ти си си правиот, со butthurt постови насекаде веќе 4 сезони по ред.

Жалосно.

Ci6t4w0WkAEOamR.jpg:large

:vozbud:

Од 20ч. играат. Ќе има пренос и на СК 2

Игорче ептен го претеруваш. Дортмунд во никој случај нема повеќе фанови од Баерн. Ни во Германија ниту па во светски рамки. 4та титула им е по ред. И 100 000 е одлична бројка. Тоа што Дортмунд имал 200 000 на прослава ти е дека немале доста време освоено титула па затоа повеќе. Џабе се инатиш брз врска само.

Игорче ептен го претеруваш. Дортмунд во никој случај нема повеќе фанови од Баерн. Ни во Германија ниту па во светски рамки. 4та титула им е по ред. И 100 000 е одлична бројка. Тоа што Дортмунд имал 200 000 на прослава ти е дека немале доста време освоено титула па затоа повеќе. Џабе се инатиш брз врска само.

Никој не рече дека има повеќе фанови туку дека повеќе идат на прослава. Во Минхен биле 10.000 луѓе а не 100.000. Во Дортмунд учествуваат 150.000 до 200.000 и поќе. Тоа беше само константација на вистината и го покажав тоа со факти како артикли и видеа. Мој заклучок беше дека ни фановите, ни играчите ни клубот не ја ценат повеќе лигата односно освојувањето на лигата. Можам да го разберам до некаде, затоа што четврти пат по ред ја освојуваат. А и се сомневам дека во глобала, фановите на Дортмунд се поентузиастични, народно кажано „подобри“, мислам тоа не е некоје големо откритие. ;)

Ci_J5bqW0AApoEE.jpg

Bayern Munich getting special treatment! Free bike taxis to the Olympic stadium for the fans.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom