Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.334
- Поени од реакции
- 26.274
Ептен стабилен. Лани играа ЛШ, денес се спасија од испаѓање во 92 минутаУнион Берлин и 5та сезона по ред во
Бундес. Пред 10тина години играа во аматерска лига , навијачите го спасија клубот, а сега се стабилен бундеслигаш.
Бохум ќе игра бараж против Фортуна, класичен 50/50 дуел.
Тоа да, но финансиски многу значи што останаа у Бундес. Ова им е најлош успех во Бундес од кога влегоа, затоа многу беше битно да останат во Бундес, сега пак ќе се финансиски стабилни и ќе ја научат лекцијата од сезонава, ваљда.Ептен стабилен. Лани играа ЛШ, денес се спасија од испаѓање во 92 минута
РАТМСо Хамбург, Шалке, Херта, Хановер, Нирнберг не може да не е интересна 2.Бундеслига.
Ќе биде ите како интересна.
Кој ти беше поранешниот ник нејм или акаунт тука на форумот тебе?
ЗШ бе ме мешате со Даворче?РАТМ
Не е РАТМ бе, се познава ратм-от, овој е некој друг.РАТМ
Па глуми намерно бе, ако пишува како РАТМ ќе го познаеме одма, вака успешно се криеше некое време. Ама чим става тажна реакција у истата секунда кога му реплицираш на пост што не се поклопува со неговото мислење, а патем навива за Челзи, највеќе влече накај него.Не е РАТМ бе, се познава ратм-от, овој е некој друг.
Зш не накај КостиЌ.Па глуми намерно бе, ако пишува како РАТМ ќе го познаеме одма, вака успешно се криеше некое време. Ама чим става тажна реакција у истата секунда кога му реплицираш на пост што не се поклопува со неговото мислење, а патем навива за Челзи, највеќе влече накај него.
имаше еден JimmyFloydHasselbaink порано и пред 3-4 год. и го снема, баш како што вели тој дека последен пат бил тука на форумот тогаш.Не е РАТМ бе, се познава ратм-от, овој е некој друг.
Не ме снема, бев во затвор.имаше еден JimmyFloydHasselbaink порано и пред 3-4 год. и го снема, баш како што вели тој дека последен пат бил тука на форумот тогаш.
Мислам дека е тој, само не знам зошто не се каже.
За тегла ајвар гарантНе ме снема, бев во затвор.
Уште еден од низата на фудбалери кои не ги бивало според Арсенал фан клуб
Таква беше власта, ситна роба, дуќанчиња.За тегла ајвар гарант
Автоматски споено мислење:
Уште еден од низата на фудбалери кои не ги бивало според Арсенал фан клуб
*BottleBank, го паметам по аватарот.имаше еден JimmyFloydHasselbaink порано и пред 3-4 год. и го снема, баш како што вели тој дека последен пат бил тука на форумот тогаш.
Затоа што не е тој. Ликот коментираше во ФК Челзи у глобала и ретко у ПЛ. Овој Сака Зулу сегде коментира така да нема теорија да е тој ботлбенк. РАТМ е само вешто се крие и избегава да користи од неговите фрази што се карактеристични за него за да не го препознаеме. Ама го фатив јас во препирките со Ставро и по тоа што одма става тажно смајли на пост спротивен од неговото мислење. Честитајте ми за детективскиот сенс.имаше еден JimmyFloydHasselbaink порано и пред 3-4 год. и го снема, баш како што вели тој дека последен пат бил тука на форумот тогаш.