BULGARIAN PATRIOTIC SONGS & BULGARIAN FOLK SONGS

Член од
20 февруари 2013
Мислења
21
Поени од реакции
11
Бугар можеш да познаеш по изглед, по мирис и слух.
Значи како земја испраќаш претставник да те претстави во право светло, можеше ли подобро да бидат претставени? Не. На Евровизија оди женава, што значи стилисти идат со неа, бугарска телевизија, новинари, амбасади, се е со неа, а она изгледа на типична бугарка. Бугарката е карактеристична по тоа што знае да се облече единствено како селска бештија како што се гледа и од настапов. Значи имаш тесен прилепен фустан во 2012 на Евровизија, имаш голем каиш и висока чизма над колена. Епа има ли нешто побугарско од ова?
Украле песна од нас, па зарем бљувотињава да ја слушаат? Имајте и вие жал. Украле историја и ликови како Гоце Делчев, вие нема ли да украдете ако ви фалат машки фигури во минатото? Курви имате, мажи немате, ќе крадете што ќе правите друго. Со кој можат они да се гордеат со Софи Маринова? Не бе браќа и Тоше Проески за десет години бугар ќе го запишат.
Тоа е делот кај шо им диши мозокот.
Бугарчиња Среќен Божиќ!
Како му гледам бугарското име Тодор, зошто да не биде Бугарин, но по 10 години како велиш.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како му гледам бугарското име Тодор, зошто да не биде Бугарин, но по 10 години како велиш.
Пак од Русе долета? Иди гледај плочки таму, избери дизајн не се замарај за Тошета. Ако сакаш гезве струја кажи да ти пратам.

Член од
20 февруари 2013
Мислења
21
Поени од реакции
11
Пак од Русе долета? Иди гледај плочки таму, избери дизајн не се замарај за Тошета. Ако сакаш гезве струја кажи да ти пратам.
Ти предложи идејата да биде Бугарин, јас ќе ја реновирам плочките, но пак многу бугарско име има - Тодор.
Струја не можеш да ми го пратиш бидејќи вашата струја доаѓа од Бугарија, ако ја немаше Бугарија сигурно немаше да имаш интернет, струја, ќе си празнуваш со свеќи.:ROFLMAO:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ти предложи идејата да биде Бугарин, јас ќе ја реновирам плочките, но пак многу бугарско име има - Тодор.
Струја не можеш да ми го пратиш бидејќи вашата струја доаѓа од Бугарија, ако ја немаше Бугарија сигурно немаше да имаш интернет, струја, ќе си празнуваш со свеќи.:ROFLMAO:
Бугарче пак ќе ти повторам ако ти треба струја наместо да протестираш и да палиш на ЕВН возила кажи ќе ти пратам во едно гезве. И една корка леб да не бркаш во тоа русето по контејнери.

Член од
20 февруари 2013
Мислења
21
Поени од реакции
11
Бугарче пак ќе ти повторам ако ти треба струја наместо да протестираш и да палиш на ЕВН возила кажи ќе ти пратам во едно гезве. И една корка леб да не бркаш во тоа русето по контејнери.
Како нема што да кажеш, тоа ќе си повторуваш............:facepalm:

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Како нема што да кажеш, тоа ќе си повторуваш............:facepalm:
Абе, ти едни против-аргументи што имаш, тоа страшно...
Знаеш што ме интересира, што мајка ти бараш на македонски форум? Или името на форумот ти е некако многу бугарско, па те привлекува... или „кајгана“ е името на мајка ти?

Член од
20 февруари 2013
Мислења
21
Поени од реакции
11
Знаеш што ме интересира, што мајка ти бараш на македонски форум? Или името на форумот ти е некако многу бугарско, па те привлекува... или „кајгана“ е името на мајка ти?
Не бе Хари Потер, гледам зборувате за бугарија, без да има луѓе од бугарска страна, и за тоа сум тука, инаку дури и не ме интересира:eek:, но ...

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Не бе Хари Потер, гледам зборувате за бугарија, без да има луѓе од бугарска страна, и за тоа сум тука, инаку дури и не ме интересира:eek:, но ...
Тогаш вие ваљда не зборите за македонци ако нема македонци, нели?
И ако не гледаш, ние збориме со бугари за бугарија, мене ни на крај памет нема да ми падне со некој македонец за бугарија да зборам.

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
Алооо Комунизмот го нема, секоj може да оди и да пишува во коj што форум си сака...

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Алооо Комунизмот го нема, секоj може да оди и да пишува во коj што форум си сака...
Сеедно ќе ти е да ти тролаат македонци по бугарски форум? Кога веќе пишува(те) тука, барем почит малку имај(те) спрема народот.

Член од
21 април 2012
Мислења
366
Поени од реакции
186
Сеедно ќе ти е да ти тролаат македонци по бугарски форум? Кога веќе пишува(те) тука, барем почит малку имај(те) спрема народот.
Ти бараш нешто што никоj не ти е одземал. Прво плjукаш дека имало Бугари на форумот, са па немало почит? Не се извртаj от ставовите си.
Свето е шарен веке, секоj e во различни форуми.

Kajgana Shop

На врв Bottom