Bugatti Veyron vs Pagani Zonda F

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Што ќе кажете за овој дуел ? :)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Veyron мислам дека е појак, а и повеке ми се допаѓа од таа Зонда....

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
That is the power of power, јас би кажал That is the power of Volkswagen. бугати е на волксваген ако не сте знаеле и вејронот му е направен за покажување еве што можиме ние

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
veyronot e pobrz ama licno zondata povekje mi se svigja lele toj zvuk samo koga ke go slusnes sto go ima a inace koenigsegg ja mislam e podobra sporedba so veyronot

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Моментално veyron-от ти е најбрзата и најстартна кола на светот, ни zonda-та, ниту пак koenigsegg можат со W16 моторот со 64 вентили и 1001 hp на вејронот. :helou:

едит: ...и поубав е вејронот. :)

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Bogatti Veyron Секако нема маж...

Член од
18 ноември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
6
Veyronot nekako i povekje izgleda kako standartna kola so tvrd pokriv i mozesh da go vozish niz grad, a zondata nekako e samo za na trkacka pateka:wink: za Bugatito sum

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Zonda-та изгуби драг трка со Jaguar XJ220, а тек за со Veyron-от....не правете вакви глупи споредби

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Zonda-та изгуби драг трка со Jaguar XJ220, а тек за со Veyron-от....не правете вакви глупи споредби
Па вака не е се во брзината не значи ако изгубила на drag трка дека и од друг поглед е слаба не зборите така зондата јесте да има послаб мотор ама има добри друки карактеристики и не гледајте секогаш да е колата најбрза зошто ако сакав јас ке го ставеф бугатито во споредба со SSC Ultimate Aero ако ја знаете колава мислам........

Моментално veyron-от ти е најбрзата и најстартна кола на светот, ни zonda-та, ниту пак koenigsegg можат со W16 моторот со 64 вентили и 1001 hp на вејронот. :helou:

едит: ...и поубав е вејронот. :)
Грешка си другар не не најбрза кола најбрза е SSC Ultimate Aero
со
412.28 km/h а најстартна кола е Weineck Cobra до 100 km/h Weineck Cobra пристигнува за помалку од две секунди, до 200 km/h за 4,9, додека до 300 за 10 секунди! е тоа е кола

повеќе за неа тука http://koli.com.mk/novosti/zanimlivosti_163.html
а еве ви и за SSC Ultimate Aero http://koli.com.mk/novosti/zanimlivosti_207.html

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
гласам за вејронот! :pos: што има да се гласа... :pos:

Член од
18 ноември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
6
Sepak vejronot e najbrza kola koja e vo serisko proizvodstvo, pa idi kupi SSC Ultimate Aero:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom