Бугарско воено воздухопловство 2

• Креатор на темата Креатор на темата Du
  • Време на започнување Време на започнување
Еве слики от днес - прием на првиот хеликоптер "Пантера".
path_53824.jpg

photo_verybig_788130.jpg

Еве и едно спотче овде
http://video.bgnes.com/view/26629

Планирате ли модрнизација на МИ-24 слична како нашата Бајаги е модернизиран а :).
Модернизациjaта беше започната от бугарските заводи ТЕРЕМ, но поради кризата беше сопрен процеса на модернизациja. Един дел ке бидат продадени. Ако не се лажам 6 броja.

Маце, стварно ништо не знаеш,можам да се басирам со тебе. ;)

фемчо, после 4 години мониторинг на кајгана, обработка на членови по мсн и слични срања, не те унапредија до сега? толку заглави во хиреархијата...те оставија обичен црвец да бдееш над нас???

• Ми се допаѓа
Reactions: fmi
фемчо, после 4 години мониторинг на кајгана, обработка на членови по мсн и слични срања, не те унапредија до сега? толку заглави во хиреархијата...те оставија обичен црвец да бдееш над нас???
Никога до този момент не сум користил мсн,уште помалце за да се обракjaм ком членови. Не знам откаj имаш вакви грешни информации, но и това не е темата, ако сакаш да прашаш пиши на ПП.

Никога до този момент не сум користил мсн,уште помалце за да се обракjaм ком членови. Не знам откаj имаш вакви грешни информации, но и това не е темата, ако сакаш да прашаш пиши на ПП.

кажи има на новите деца кај работиш:)

во приватната фирма ли си легал бе фемчо
Легал? Големи филми, големо чудо.
Гледам сакаш да влезеш во филма со авионите над глава ми со този цитат

Само за информациja: около 10 години сум ставал и легал со звук на борбени авиони над главата си...
Па да ти кажам, на 5 км от моja роден град имаше военен аjродром.
--- надополнето: Oct 15, 2011 9:10 PM ---
Гледам се интересуваш от моjaта персона, па да ти кажам и кординатите на базата.
+41° 58' 39.76", +25° 35' 29.22"

Легал? Големи филми, големо чудо.
Гледам сакаш да влезеш во филма со авионите над глава ми со този цитат

Па да ти кажам, на 5 км от моja роден град имаше военен аjродром.

нека биде така бе фемчо, твојот методолошки пристап, приод како и ангажман на членови со цел нивна обработка збори сам за себе. постојаноста и невидениот интерес и активност од цели 4 години на Кајгана се непотребни за спомнувањее.

кодош си бугарчета...

нека биде така бе фемчо, твојот методолошки пристап, приод како и ангажман на членови со цел нивна обработка збори сам за себе. постојаноста и невидениот интерес и активност од цели 4 години на Кајгана се непотребни за спомнувањее.

кодош си бугарчета...
:pos:
Немам потреба да се разправам со патоложки случаи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom